Ζωή Μουράτογλου – Στα δικά μας τα μέρη | Νεο τραγουδι.

Ζωή Μουράτογλου - Στα δικά μας τα μέρη

Η Ζωή Μουράτογλου επιστρέφει δισκογραφικά με ένα γλυκό, καλοκαιρινό τραγούδι που μας γυρίζει «Στα δικά μας τα μέρη»!

Αφού έκανε με τις προηγούμενες κυκλοφορίες της αισθητή την παρουσία της με ραδιοφωνικές συνεντεύξεις – παρουσιάσεις, δημοσιεύσεις, αλλά και διαδικτυακά σε websites και χιλιάδες views στο YouTube, μας απέδειξε ότι είναι «Παντού και Πουθενά» με μια «Καρδιά Καφενείο» ελεύθερη στις σχέσεις και στον έρωτα!

Σήμερα, συνεχίζοντας την συνεργασία της με την InSideOut Music Web Promotion, μας γυρίζει «Στα δικά μας τα μέρη», με μια αέρινη διάθεση που δημιούργησε με τους Mood Swings.

Ένα τραγούδι, σε στίχους και μουσική του Παναγιώτη Βακαλόπουλου, που μας ταξιδεύει και μας κρατά την ομορφότερη καλοκαιρινή παρέα!

Δειτε το video clip εδω.

Η Ζωη μας λεει μεσα απο τα social…

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΜΕ! Η απόλυτη μπαλάντα του καλοκαιριού

NEW SINGLE OUT NOW! 
Κυκλοφορησαμε αδέρφια! “Στα δικά μας τα μέρη”: μια σούπερ καλοκαιρινή μπαλάντα σε στίχους και μουσική του φίλου Παναγιώτη Βακαλόπουλου!
Ενορχήστρωση έχουμε κάνει με την μπαντάρα #moodswingsband, το βίντεο έχει επιμεληθεί ο Ντίνος Σταματίου και το εξαιρετικό μας εξώφυλλο είναι φωτο του @fotgphotography και artwork του Nemo Antonovic.
Στο σαξόφωνο ζωγραφίζει ο αδερφός Μιχάλης Κραουνάκης, στο μπάσο ο Θανάσης Γκιουλεας, στα τύμπανα ο @demetres.gregoriades και στην κιθάρα ο πάλαι ποτέ κιθαρίστας μας @alexdermanis. Ηχοληψία από τον φανταστικό @mikeskarakis @133studio_official .
Ευχαριστούμε θερμά το @kerameiobar για τη φιλοξενία.
Κυκλοφορούμε από την InsideOut Music Web Promotion. Ακούστε μας προς το παρόν στο YouTube και σύντομα στα ραδιόφωνα και στείλτε μας τα σχόλια σας!


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το melodikos.gr! Ειναι παντού!