Η Ζέτα Μακρυπούλια εγκαινιάζει τη 2η σεζόν του ΠΟΥΦ με μια ανακοίνωση που θα συζητηθεί!. Ζέτα Μακρυπούλια: Σύντομα κατεβαίνω στην πολιτική για ν’ αλλάξω… τον κόσμο!z-makrypoylia

Τι έπαθε και μιλάει μωρουδίστικα (!) και αμέσως μετά γελάει υστερικά;
Ποιος ηθοποιός την αποκαλεί «ηλίθια» όταν του μιλάει για πλατυποδία και για ταινίες του Γκουσκούνη;
Ποιο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη προσπαθεί να τραγουδήσει ραπάροντας; Και ανακοινώνει την κάθοδό της στην πολιτική μέσω instagram!
Σε ένα μουσικο-χιουμοριστικό επεισόδιο, η λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια φανερώνει ακομπλεξάριστα τον πιο αστείο εαυτό της, αποκαλύπτοντας στον Διονύση Ατζαράκη τι θα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη, ποια είναι τα τρία πιο αγαπημένα της τραγούδια (spoiler: δεν περιέχει Χατζηγιάννη) και ότι ετοιμάζεται να κατέβει στην πολιτική για να αλλάξει… τον κόσμο. Επίσης κάνει μια τηλεφωνική φάρσα σε γνωστό φίλο της ηθοποιό και εκείνος την αποκαλεί «ηλίθια» (on air φυσικά).

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η πεντάμορφη και -το περιμένατε;- πααάρα πολύ αστεία καλεσμένη στο πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν του ΠΟΥΦ που ξεκινάει αυτή την εβδομάδα! Η ανατρεπτική viral εκπομπή που αγαπήσατε, ανεβαίνει ξανά από αυτή και κάθε κάθε Παρασκευή στο YouTube κανάλι της Cobalt Music.

Δειτε το video εδω.

Ζέτα Μακρυπούλια: Σύντομα κατεβαίνω στην πολιτική για ν’ αλλάξω… τον κόσμο!.