Ζαζόπουλος-Σερέτη: Μας καλούν την Κυριακή των Αποκριών στο απόλυτο-live ξεφάντωμα.

Αλέκο Ζαζόπουλο, Εβίτα ΣερέτηΤο απόλυτο Αποκριάτικο Ξεφάντωμα με ένα live που θα γράψει «ιστορία»

εξασφάλισε η επιχείρηση του «Majestic The Roof Garden».

Ο πολυχώρος δεξιώσεων, πολλών «αστέρων» στη Βάρη-Κορωπίου, την Κυριακή των Αποκριών, 10 Μαρτίου, ανεβάζει το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη. Με τον μοναδικό Αλέκο Ζαζόπουλο, την εκρηκτική Εβίτα Σερέτη και ένα επιτελείο σπουδαίων καλλιτεχνών και μουσικών. Που θα εκτοξεύσουν το κέφι.

Ο επιχειρηματίας του Majectic The Roof Garden, Παναγιώτης Παπακωστόπουλος, θέλοντας το καλύτερο για τον κόσμο. Που τον στηρίζει και τον επιλέγει εδώ και πολλά χρόνια, για να γιορτάσει στον πολυχώρο δεξιώσεών. Τις πιο σημαντικές του στιγμές, όπως γάμο, βάφτιση, και γιορτές, επίσπευσε τους καλύτερους, για να γιορτάσουν την τελευταία Κυριακή των Αποκριών.

Ο γάμος σας είναι αναμφισβήτητα ένα μοναδικό γεγονός το οποίο πρόκειται να σημαδέψει όλη τη μετέπειτα ζωή σας. Είναι σίγουρο ότι η σκέψη του και μόνο σας γεμίζει χαρά και ενθουσιασμό.

Ο γάμος σας θα είναι μία από τις πιο συγκλονιστικές ημέρες της ζωής σας και οι αναμνήσεις του θα σας συντροφεύουν μια ζωή.

Γι’ αυτό και εμείς θα φροντίσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε όσον αφορά την σωστή οργάνωση της Δεξίωσης σας , και να απολαύσετε κάθε της στιγμή..