«Χώρισέ με μια Κυριακή» με τη Νάντια Μπουλέ στο Μικρό Παλλάς!


mpouleΤο μιούζικαλ «Χώρισέ με, μια Κυριακή», σε μουσική του περίφημου Andrew Lloyd Webber και στίχους Don Black, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γυναικεία έργα που ανέβηκαν ποτέ στο Μπρόντγουεϊ.

Στην Ελλάδα το υπογράφει μία ομάδα που γνωρίζει τους κώδικες των μιούζικαλ καλύτερα από όλους: Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος ανέλαβε την απόδοση των στίχων, ο Δημήτρης Μαλλισόβας τη σκηνοθεσία και ο μαέστρος Αλέξιος Πρίφτης τη μουσική διεύθυνση.

Η Νάντια Μπουλέ γίνεται το κορίτσι της διπλανής πόρτας που φεύγει για την Αμερική αναζητώντας την αγάπη. Ταξιδεύει από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες ακολουθώντας μάταιους έρωτες, ενώ το κοινό την ακολουθεί μαγεμένο και μοιράζεται τον ενθουσιασμό και τις απογοητεύσεις της μέσα από τα γράμματα που στέλνει τη μητέρα της. Το κορίτσι χωρίζει και ξαναχωρίζει, κάνει φανταστικούς καυγάδες με τους εραστές της και συγκρούεται με τους φίλους της, παραμένει ωστόσο αληθινή, πιστή στα όνειρά της και ακούραστη στο κυνήγι της αληθινής αγάπης.

Κι όσο για το τέλος του έρωτα, ζητάει, αν είναι να έρθει, ας έρθει τουλάχιστον μια Κυριακή σε ένα πάρκο.

Από τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου και για 8 μόλις παραστάσεις  η Νάντια Μπουλέ λέει  «Χώρισέ με, μια Κυριακή»  στο Μικρό Παλλάς  και στη συνέχεια, φεύγει όπως η ηρωίδα της, περιοδεύοντας με την παράσταση στο εξωτερικό.

8 πολύτιμες παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Σκηνοθεσία : Δημήτρης Μαλλισόβας
Απόδοση κειμένου : Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Μουσική διδασκαλία /Δ.Ορχήστρας : Αλέξιος Πρίφτης

Πληροφορίες:

Παραστάσεις: Από Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 για 8 παραστάσεις

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00

Διάρκεια: 75′
Εισιτήρια:

Κανονικό: 20€

Μειωμένο :15€

 

Θέατρο Μικρό Παλλάς:

 

Διέυθυνση: Αμερικής 2

Περιοχή: Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 32 10025

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…. ticket365.gr

«Χώρισέ με μια Κυριακή» με τη Νάντια Μπουλέ στο Μικρό Παλλάς!.