Ξέσπασε ο Μάρκος Σεφερλής κατά της Ακρίτα!

seferlis«Έχω φάει λάσπη και έχω χτιστεί από τη λάσπη αυτή και δεν με διαπερνά τίποτα». Ο γνωστός ηθοποιός αντεπιτίθεται σχετικά με την ακύρωση της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης». Οι μηνύσεις σε Έλενα Ακρίτα και όσους τον έβλαψαν «σαν επαγγελματία και σαν άνθρωπο».
Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη

και στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Μάρκος Σεφερλής μίλησε ανοικτά για την ακύρωση της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης», και τις κατηγορίες ότι «άφησε 25 ανθρώπους στον δρόμο»..

«Σιώπησα, μάζεψα στοιχεία

έχω κινηθεί νομικά για όποιους θεωρώ κι εγώ και ο δικηγόρος μου ότι με έβλαψαν και εμένα και την τιμή και την υπόληψη μου, σαν άνθρωπο, σαν επαγγελματία, σαν παραγωγό.

Δεν μπορεί κανείς να προσβάλει εμένα και τη φερεγγυότητα μου και να δηλώνει ευθαρσώς και αυθαίρετα ότι άφησα στον δρόμο 25 ανθρώπους. Αυτό που έχει γίνει τώρα πραγματικά με έχει βλάψει, με έχει μειώσει σαν άνθρωπο, σαν επαγγελματία και είναι κάτι που δεν ευθύνομαι.

Όλοι αυτοί οι ηθοποιοί ας βρουν το δίκιο τους

με την εταιρεία παραγωγής» είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Με το που είδαμε το βίντεο στην αρχή είδαμε το πρώτο ψέμα, ότι η κυρία Γκαγκάκη βγήκε και είπε ότι ο Σεφερλής φταίει που χάλασε η δουλειά και ο κύριος Κατσαρίδης μια μέρα μετά είπε ότι εμείς δεν ανακοινώσαμε ότι είναι ο κύριος Σεφερλής, μόνος του βγήκε και είπε και προδόθηκε με το δελτίο τύπου. Μας δουλεύουν κανονικά.

Και ένας από το πάνελ δεν είπε κύριε Κατσαρίδη ότι χθες βγήκε η κυρία Γκαγκάκη είπε τα μύρια όσα τα οποία είναι και μηνύσιμα πολλά από αυτά.

Ήδη έχω απευθυνθεί στο δικηγόρο μου

και για τις δηλώσεις της κυρίας Γκαγκάκη. Το ότι αν ο Σεφερλής δεν τολμά να παίξει σε μεγάλο θέατρο, το ότι έκανε πίσω. Το ότι φάγαμε ξύλο για να βάλουμε τον Σεφερλή στο Παλλάς. Ποιοι φάγατε ξύλο και από ποιους; Γιατί δε λέει και εκείνα τα ονόματα που είχαν διαφορετική άποψη από τις Θεατρικές Σκηνές για το ποιος θα μπει στο Παλλάς. Και ας μας φέρουν και μια Βίβλο ποιοι πρέπει να μπουν στο Παλλάς».

Ξέσπασε ο Μάρκος Σεφερλής κατά της Ακρίτα!