Συνεχίζουμε έως 9 Φεβρουαρίου !!! Παράταση άλλων δύο εβδομάδων.

Νατάσα-Θεοδωρίδου-CLUBVOGUE 1Το Vogue Club έκανε τη μεγάλη του πρεμιέρα στις 26 Οκτωβρίου

με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο τιμόνι του προγράμματός του και έχει ξεσηκώσει για τα καλά τη Θεσσαλονίκη. Μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη (με τον οποίο συνεργάζεται επί δεύτερη συνεχόμενη χρονιά). Και τον Stan παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που κάθε Παρασκευή και Σάββατο σκίζει στην κυριολεξία.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε, το σχήμα τους παίρνει παράταση για ακόμα δύο εβδομάδες. Έτσι, οι εμφανίσεις τους θα ολοκληρωθούν το Σάββατο.  9 Φεβρουαρίου. Ενώ στη συνέχεια το σχήμα θα κατέβει στο Fantasia στην Αθήνα μετά το τέλος των εμφανίσεων του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Για τέσσερις ακόμα εμφανίσεις

οι τρεις καλλιτέχνες θα είναι στη συμπρωτεύουσα. Και στη συνέχεια, η αθηναϊκή τους πρεμιέρα αναμένεται να γίνει μέσα στον Μάρτιο χωρίς να έχει γίνει γνωστή ακόμα η ακριβής ημερομηνία. Δες παρακάτω την ανάρτηση του κέντρου με την οποία έκανε γνωστή αυτή την παράταση. Θεοδωρίδου, Ιακωβίδης και Stan για λίγο ακόμα θα είναι κοντά στο κοινό τους στη Θεσσαλονίκη και η συνέχεια αναμένεται μαγευτική στην Αθήνα.

Νατάσα-Θεοδωρίδου-CLUBVOGUE 2

Νατάσα-Θεοδωρίδου-CLUBVOGUE

Vogue Club: Παράταση εμφανίσεων για τη Νατάσα Θεοδωρίδου


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram Aκολουθήστε μας στο twitter. Και κάντε εγγραφή στο καναλι μας στο youtube. Γιατί το melodikos.gr. Ειναι παντού!