Η Ελένη Βιτάλη παρουσιάζει στην Ταράτσα του Φοίβου για δύο βραδιές την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου τη μουσική παράσταση Εγώ τραγούδαγα. Στην οποία θα τη συνοδεύσουν ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και ο Δημήτρης Μυστακίδης. Βιτάλη – Καλαντζόπουλος & Μυστακίδης στην – Ταράτσα Του Φοίβου

Μαζί τους την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου η Νικόλ Σαραβάκου και την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου η Αγγελική Τουμπανάκη και ο Νίκος Ξύδης. Οι βραδιές θα έχουν και stand up comedy από τον Βύρωνα Θεοδωρόπουλο. Ενώ δεν θα λείπει ο μόνιμος θίασος της Ταράτσας, Θανάσης Αλευράς, Νεφέλη Φασουλή, La Dandizette και Alex De Paris.

Η «Ταράτσα του Φοίβου», το αγαπημένο «χειροποίητο» πολυθέαμα του Φοίβου Δεληβοριά. Κλείνει την δεύτερη χρονιά του, με ένα Σεπτέμβρη πλούσιο και γεμάτο φωνές φίλων. Με έναν πραγματικά μοναδικό συνδυασμό καλεσμένων. Με τα ήδη θρυλικά νούμερα του Θανάση Αλευρά, τη βουβή μαγική κωμωδία του Alex De Paris. Το ξεσηκωτικό μπουρλέσκ της La Dandizette, αλλά και τα τραγούδια (και την…μιμική) του Φοίβου Δεληβοριά, η «ΤΑΡΑΤΣΑ» είναι εδώ για να παρηγορήσει το δύσκολο καλοκαίρι του ’18 με έγχρωμες μουσικές, λυτρωτικό χιούμορ και παρεϊστικες εξομολογήσεις κάτω απ΄την Ακρόπολη.

Ο Βύρων Θεοδωρόπουλος θα αναλάβει δράση στο stand up comedy.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Κωστής Χριστοδούλου (πλήκτρα), Σωτήρης Ντούβας (τύμπανα), Yoel Soto (μπάσο), Θοδωρής Κότσυφας (κιθάρες).

Τα κείμενα υπογράφουν ο Φοίβος Δεληβοριάς και η Ελένη Γκασούκα, τη σκηνοθεσία ο Άγγελος Τριανταφύλλου και η Νατάσσα Τριανταφύλλη, ενώ τα σκηνικά κουστούμια έχουν σχεδιάσει η Ελένη Στρούλια και η Ζαΐρα Φαληρέα.

Βιτάλη – Καλαντζόπουλος & Μυστακίδης στην – Ταράτσα Του Φοίβου.