Βασίλης Μητρόπουλος - Κανείς εκτός από σένα

15 Ιανουάριος 2018
Βασίλης Μητρόπουλος - Κανείς εκτός από σένα

Βασίλης Μητρόπουλος – Κανείς εκτός από σένα

  •  
  •  

.Βασίλης Μητρόπουλος – Κανείς εκτός από σένα.Είναι από τους πλέον αναγνωρίσιμους και καταξιωμένους ‘’διασκεδαστές’’ του χώρου!

Συνάδελφοι και απλός κόσμος που τον γνωρίζουν προσωπικά ξεχωρίζουν το ήθος του και την ευγένεια του! Έχει δώσει αρκετές επιτυχίες στο παρελθόν, στον κόσμο που τον ακολουθεί και τον θαυμάζει όπως ‘’Θα σε τιμωρήσω’’, ‘’Το κορίτσι μου τα σπάει’’, ‘’Συνοδέψτε την κυρία’’,  ‘’Τις θέλω και τις δυο’’,  ‘’Αλό Αλό’’,  αφήνοντας επιτυχημένα το δικό του αποτύπωμα στην λαϊκή Cult κουλτούρα της χώρας!

Ο λόγος φυσικά για τον Βασίλη Μητρόπουλο που επιστρέφει δισκογραφικά μέσα από ολοκαίνουρια στέγη την Real Music με 12 υπέροχες δημιουργίες σε στίχους και μουσική Νίκου Μητρόπουλου.

Το άλμπουμ κινείται σε γνωστούς ανεβαστικούς ρυθμούς που χαρακτηρίζουν τον καλλιτέχνη με ορισμένα τραγούδια του άλμπουμ να έχουν ήδη ξεχωρίσει όπως ‘’Αν δεν σε παντρευτώ’’,  ‘’Sexy Girl’’,  ‘’Τις θέλω και τις τρεις’’,  ‘’Μια γυναίκα με μυαλό’’.


«Διαβαστε ακομη…Σάκης Αρσενίου – Όσο Χρόνο Χρειαστείς»


 

Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο στα μεγαλύτερα ψηφιακά καταστήματα του πλανήτη σε κορυφαία ποιότητα και φυσικά στο κανάλι της Real Music στο youtube!

Βασίλης Μητρόπουλος – Κανείς εκτός από σένα

Aκουστε το εδω.

SUBSCRIBE
Κάνε Subscribe στο επίσημο κανάλι του Ραδιο Μελωδικος στο youtube https://www.youtube.com/channel/UCL7go2D4Y2MZ7zMJtOYa_mg και γίνε μέλος της μουσικής παρέας με τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Social Media:
Facebook: https://www.facebook.com/www.melodikos.gr/
Google+: https://plus.google.com/106119068670024526919
Twitter: https://twitter.com/radiomelodikos
Website: http://www.melodikos.gr/

Διαβαστε ακομη...
|
Inline
Inline