Βασιλική Νταντά: Αποθεώθηκε στις live εμφανίσεις της.

Βασιλική Νταντά | Αποθεώθηκε στις live εμφανίσεις της

Η Βασιλική Νταντά έκανε ένα μικρό διάλειμμα από το Frangelico και βρέθηκε σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Κοντά στους αμέτρητους θαυμαστές της, χαρίζοντάς του μοναδικές καλοκαιρινές βραδιές με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Αντίκυρα, στην Κουρούτα και στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής.  Έχοντας στις αποσκευές της πολλές και διαχρονικές επιτυχίες. Παρουσίασε ένα πρόγραμμα που κέρδισε τις εντυπώσεις και έφερε τα πάνω κάτω στις πόλεις αυτές.

Ύστερα από το τέλος της σειράς αυτής εμφανίσεων, την Πέμπτη 23 Αυγούστου, επέστρεψε στην πίστα του Frangeico, όπου συνοδεύει επί σκηνής τον Γιώργο Γιαννιά,  ενώ παράλληλα, είναι έτοιμη να μας συστήσει το νέο της τραγούδι που θα κυκλοφορήσει αρχές Σεπτεμβρίου με video clip που θα δούμε μαζί με τη νέα κυκλοφορία. Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία αναμένεται να μας συστήσει η τραγουδίστρια, που εδώ και χρόνια δεν έχει μάθει να απογοητεύει τους θαυμαστές της, τόσο με τις εμφανίσεις όσο και με τα τραγούδια της. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτή τη νέα κυκλοφορία.

Βασιλική Νταντά | Αποθεώθηκε στις live εμφανίσεις της

Βασιλική Νταντά: Αποθεώθηκε στις live εμφανίσεις της

Βασιλική Νταντά | Αποθεώθηκε στις live εμφανίσεις της