Βασιλική Νταντά: Στην μπανιέρα για τις ανάγκες του νέου της βίντεο κλιπ

Η Βασιλική Νταντά έχει «Αξιοπρέπεια»

Η τραγουδίστρια Βασιλική Νταντά οπτικοποίησε το νέο της κομμάτι με τίτλο «Αξιοπρέπεια» σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και σε στίχους της Αγγελικής Μακρυνιώτη. Πρόκειται για μια ερωτική μπαλάντα, η οποία αναμένεται ν’αγαπηθεί από τους θαυμαστές της και ν’ ακουστεί δυνατά στα ραδιόφωνα.

Τα γυρίσματα του video clip έγιναν σε διάφορα σημεία της Αθήνας υπό την σκηνοθετική οδηγία του Αlex Κonstantinidis και η Βασιλική Νταντά εμφανίζεται πιο σέξι από κάθε άλλη φορά, καθώς τη βλέπουμε να ποζάρει στο κρεβάτι αλλά και στην μπανιέρα.

Η «Αξιοπρέπεια» θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου από το κανάλι της Βασιλικής Νταντά στο Youtube.

Δείτε backstage εικόνες.

Βασιλική Νταντά: Στην μπανιέρα για τις ανάγκες του νέου της βίντεο κλιπΒασιλική Νταντά: Στην μπανιέρα για τις ανάγκες του νέου της βίντεο κλιπΒασιλική Νταντά: Στην μπανιέρα για τις ανάγκες του νέου της βίντεο κλιπ

Βασιλική Νταντά: Στην μπανιέρα για τις ανάγκες του νέου της βίντεο κλιπ
Βασιλική Νταντά | Αποθεώθηκε στις live εμφανίσεις της
Η Βασιλική Νταντά έκανε ένα μικρό διάλειμμα από το Frangelico και βρέθηκε σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, κοντά στους αμέτρητους θαυμαστές της
χαρίζοντάς του μοναδικές καλοκαιρινές βραδιές με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Αντίκυρα, στην Κουρούτα και στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής.
Έχοντας στις αποσκευές της πολλές και διαχρονικές επιτυχίες, παρουσίασε ένα πρόγραμμα που κέρδισε τις εντυπώσεις και έφερε τα πάνω κάτω στις πόλεις αυτές.
Ύστερα από το τέλος της σειράς αυτής εμφανίσεων, την Πέμπτη 23 Αυγούστου, επέστρεψε στην πίστα του Frangeico, όπου συνοδεύει επί σκηνής τον Γιώργο Γιαννιά,  ενώ παράλληλα, είναι έτοιμη να μας συστήσει το νέο της τραγούδι που θα κυκλοφορήσει αρχές Σεπτεμβρίου με video clip που θα δούμε μαζί με τη νέα κυκλοφορία.
Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία αναμένεται να μας συστήσει η τραγουδίστρια, που εδώ και χρόνια δεν έχει μάθει να απογοητεύει τους θαυμαστές της, τόσο με τις εμφανίσεις όσο και με τα τραγούδια της. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτή τη νέα κυκλοφορία.