Ο TOQUEL στην οικογένεια της Minos EMI / Universal.

TOQUEL1Η Minos EMI / Universal υποδέχεται στην οικογένειά της τον TOQUEL, τον χαρισματικό ράπερ της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και έναν από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες του είδους του.

Ο 24χρονος Toquel έχει πάνω από 50.000.000 προβολές στο YouTube με περισσότερους από 157.000 subscribers στο κανάλι του και αμέτρητα sold out lives σε όλη την Ελλάδα.

Τα «Καρολίνα», «Τα Πιο Δύσκολα Βράδια» ft. Natasha Kay, «Σαΐτες», «Δανεικά», «Κουράστηκα», «Λάθη Κάνουμε Όλοι», είναι ορισμένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει ο Toquel.

Ο Toquel είχε πάθος για τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία και αφιέρωνε το  χρόνο του στο να γράφει ρίμες και να ακούει rap. Από το 2010 και στην ηλικία των 16 ετών αποκτούσε σιγά – σιγά τους δικούς του θαυμαστές. Ο κόσμος λάτρεψε τα τραγούδια του και ο νεαρός έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό.

Η Universal Music είναι η εταιρία που φιλοξενεί τους μεγαλύτερους παγκοσμίως καλλιτέχνες της ραπ σκηνής όπως οι: Eminem, 50 centPost MaloneDrakeKanye WestJayZ αλλά και labels όπως η Def Jamη Interscopeη Cash Money κ.α..

Ο TOQUEL στην οικογένεια της Minos EMI / Universal.

 

Βρείτε τον TOQUEL στα social media:

https://www.instagram.com/isyoboytoquel

https://www.facebook.com/Toquel

https://www.youtube.com/Toquel