Τόλης Δαμιανός – Θα σου πω | Νεο τραγουδι & Video clip.

Τόλης Δαμιανός - Θα σου πω 1Με νέο τραγούδι επιστρέφει δισκογραφικά ο Τόλης Δαμιανός.

Σε στίχους του Αλέξανδρου Αμπαρτζίδη και μουσική του Γιώργου Γιαλετζή, ο Τόλης Δαμιανός, μέσα από το «Θα σου πω», δίνει όλο του το ερμηνευτικό είναι.

Ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, που εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο «Παρασκήνιο» στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε πρόσφατα και στην οπτικοποίηση του νέου του τραγουδιού, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες, από την δισκογραφική Spicy Music.

Η Καλαμαριά, επιλέχθηκε για τα γυρίσματα του video clip όχι τυχαία, αφού εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε o ανερχόμενος ερμηνευτής, και υπό την σκηνοθεσία του Αλέξιου Ερμίδη και της βοηθού του, Ελίνας Γκλιάτη, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Ο τραγουδιστής, έχοντας στο πλευρό του το μοντέλο Χριστίνα Χελά, μπαίνει στο πετσί του ρόλου, και το story του βιντεοκλίπ, είναι ευρηματικό. Τα γυρίσματα έγιναν σε διάφορα σημεία της Καλαμαριάς, αλλά και στο καφέ «Τέσσερα»!

Δειτε το video clip εδω.

0 Τολης μας λεει μεσα απο τα social

Ένα μουσικό ταξίδι μόλις ξεκίνησε..
”ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ”
Στίχοι: Alexandros Abartsidis
Μουσική: Giorgos Gialetzis
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που συνέβαλαν γι αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.Τον σκηνοθέτη Alexios Ermidis και την Xristina Hela που συμμετείχε στο video clip.Στα φωνητικά την Μαρίτα Βαλαβάνη
τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μάνατζερ μου Παύλος Χριστοδούλου Νέο και τον παραγωγό μου Γιώργο Γιαλετζή που είναι δίπλα μου σε όλα και στην εταιρία μου την Spicy… Ευχομαι να έχουμε μια όμορφη συνεργασία και το τραγούδι μας να κάνει το δικό του ταξίδι…

καλή ακρόαση…

Μουσική : Γιώργος Γιαλετζής
Στίχοι : Αλέξανδρος Αμπαρτσίδης (Dj_Abart)
Ενορχήστρωση/παραγωγή : Γιώργος Γιαλετζής Studio 3rdfloor
Executive Producer : Παύλος Χριστοδούλου

Σκηνοθεσία : Αλέξιος Ερμίδης
Hairstyling : Konstantinos Tsiarvoulas Hair Salon
Make up artist : NYX professional Makeup
Styling : Prova Salve


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το melodikos.gr! Ειναι παντού!