Κόμης Χ & Μειδίαμα – Το Σκυλί – video clip

Κόμης Χ & Μειδίαμα – Το Σκυλί. Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του ράπερ «Κόμη Χ» με τη ροκ μπάντα «Μειδίαμα» με τίτλο «Το Σκυλί». Ο ράπερ με καταγωγή από την Καστοριά.

Νικητής του πρώτου βραβείου του Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης το 2007,  μετρ των συνεργασιών, συνδυάζει άψογα τους ραπ αριστοτεχνικούς στίχους με ένα δυνατό ρεφραίν.

«Είμαι ένα μπάσταρδο σκυλί, δίχως πατρίδα και θεό και όσο με ρίχνεις στη βροχή, τόσο φουντώνει το θεριό που κρύβω μέσα μου», λέει το ρεφραίν του τραγουδιού, που μέσα από τις εικόνες του Video Clip σε ταξιδεύει σε ωραίες ανθρώπινες στιγμές γεμάτες χρώματα.

Ακουστε το εδω.

Κόμης Χ

Ο Λευτέρης Παναγιωτίδης ή αλλιώς Κόμης Χ, γεννήθηκε το 1981 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Καστοριά.

Όταν ήταν μαθητής μετακόμισε για κάποια χρόνια με την οικογένεια του στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Επιστρέφοντας από εκεί εγκαταστάθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Εκεί ο Λευτέρης αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Άνω Τούμπας και συνέχισε τις σπουδές του στο Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Άμφισσας.

Με την μουσική ξεκίνησε να ασχολείται στα 15 του χρόνια και τη τελευταία δεκαετία αποτελεί ενεργό μέλος πολλών hip hop σχημάτων της Θεσσαλονίκης όπως 031 , Χαοτική Φαμίλια και Χάος εν Τάξη.

Αρχικά ως φίλος του και στη συνέχεια και ως μουσικός παραγωγός, τον βοήθησε να κάνει τις ρίμες του μουσική ο Δημήτρης Μπέλτσος, γνώστος ως Diveno.

H πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Μια ζωή με μουσική», που περιέχει 16 τραγούδια γεννημένα απο τη μεγάλη του αγάπη για το hip hop, δεν έφτασε στα δισκοπωλεία αλλά κυκλοφόρησε από χέρι σε χέρι ανάμεσα στους φίλους του και όσους είχαν την επιθυμία να τον γνωρίσουν.

Το δεύτερο ολοκληρωμένο album του κυκλοφορεί το 2006 και πάλι με τον Diveno στη μουσική παραγωγή κι αυτή τη φορά βρίσκει τη θέση του στα επίσημα δισκοπωλεία. Εταιρία παραγωγής η Smile Production και τίτλος μια ευχή από όλους τους φίλους του: «Καλή Συνέχεια».