Ραδιο Μελωδικος

Blog
13 Δεκέμβριος 2017

Το γράμμα του μικρού Αλέξη από την Πάτρα στον Άγιο Βασίλη συγκλονίζει!

|
0 Comment
|
  •  
  •  

Ο 10χρονος Αλέξης είναι ένα παιδί της Δ’ τάξης του Δημοτικού και όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του πιστεύουν στην μαγεία των Χριστουγέννων και στον ερχομό του Άι Βασίλη.

Το γράμμα που του έγραψε συγκλονίζει, αφού στην ουσία περιγράφει και αποτυπώνει μέσα από τα παιδικά του μάτια, την σκληρή πραγματικότητα μιας κοινωνίας, μέσα στην οποία υπάρχουν δεκάδες οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Ο μικρός Αλέξης, που όπως γράφει ήταν καλό παιδί, το μόνο που ζητά από τον Άι Βασίλη είναι να του φέρει πολύ φαγητό, όχι για να χορτάσει την πείνα του, αλλά για να μην κλαίει η μάνα του που δεν έχει δουλειά, αλλά και ένα παιχνίδι για τον άρρωστο αδελφό του.

Το γράμμα του μικρού Αλέξη ανέβασε στην σελίδα του στο facebook το «Φωτεινό Αστέρι», που έχει βοηθάει την συγκεκριμένη οικογένεια η οποία είναι μονογονεϊκή. 

Το γράμμα του μικρού Αλέξη ανέβασε στη σελίδα του στο facebook το «Φωτεινό Αστέρι» και η αλήθεια του, συγκλονίζει όσους το διαβάζουν.

Όπως γράφει το thebest.gr, η οικογένεια του μικρού Αλέξη είναι μονογονεϊκή και λαμβάνει βοήθεια από το «Φωτεινό Αστέρι».

Μία αλήθεια μέσα από τα μάτια ενός παιδιού…..τηλ.6981044800-2611122497email.tofoteinoasteri@gmail.comhttp://tofoteinoasteri.org/

Το γράμμα του μικρού Αλέξη από την Πάτρα στον Άγιο Βασίλη συγκλονίζει!

Διαβαστε ακομη...
|
Inline
Inline