Θέατρο Μπέλλος: Πρεμιέρα για το «Παιχνίδι ζωής»

Θέατρο ΜπέλλοςΘέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ

Κέκροπος 1 , Πλάκα

Τηλέφωνο 2103229889

Email : fga.theatre@gmail.com

 

 

Πρεμιέρα για το ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΖΩΗΣ

 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Παρασκευή 9 Νοεμβριου, η πρεμιέρα του έργου ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΖΩΗΣ, στο θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ.

 

Στην σκηνή, στο μεγάλο οικογενειακό τραπέζι

η Γεωργία Σιακαβάρα, καθισμένη, βάσει σκηνοθεσίας, υποδεχόταν θεατές και ηθοποιούς της παράστασης απ την ώρα που άνοιξαν οι πόρτες. Ένας, ένας κατέφθαναν, μέσα απ τον κόσμο οι ηθοποιοί – ρόλοι, με τελευταίο τον Γιώργη Κοντοπόδη. Με μια εμφάνιση που ξάφνιασε και πήρε από το κοινό ένα πολύ ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα.

Θέατρο Μπέλλος2

 

Όλοι ευχήθηκαν στο τέλος της παράστασης να είναι καλοτάξιδο το έργο του Γιώργου Μπέλλου, που ιδιαίτερα συγκινημένος, ανέβηκε στην σκηνή του θεάτρου ,στο τέλος της παράστασης από τον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Λιακόπουλο.

 

Ιδιαίτερη η σκηνοθετική ματιά της παράστασης. Με κινηματογραφικό , γρήγορο ρυθμό και έντονες εναλλαγές, πρόσφερε συγκίνηση, μα και πολύ γέλιο στο κοινό. Πολύ θετικές εντυπώσεις για τα κοστούμια της Κατερίνας Κοντού, ενώ η σκηνή της παραλίας πρόσφερε δροσιά και ανάσα καλοκαιριού μες το χειμώνα.

 

Το αισθησιακό τανγκό, που χορογράφησε η Εύα Σταυρογιάννη και χόρεψε με τον Γιώργη Κοντοπόδη, μάγεψε τους θεατές και το φινάλε της παράστασης, απογείωσε τις δυνατές ερμηνείες όλων.Θέατρο Μπέλλος1

 

Ανάμεσα στους καλεσμένους – θεατές οι Γιάννης Διαμαντόπουλος, Κώστας και Αλεξάνδρα Παπαπέτρου, Τζένη Ζαχαροπούλου, Νατάσα Τσαγκαρισιάνου, Βασίλης Αναστασίου, Βίκυ Αλεξοπούλου, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Παναγιώτης Καρμάτης, Δημήτρης Γιωτης, Λορέντζος Φραγκούλης, Μαρσώ Φίλη, Γωγ΄γ Φάκου, Ντένια Ψύλλα, Γιώργος Ντάβος και πολλοί, πολλοί άλλοι.

 

Η παράσταση παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21 : 30 και Κυριακή στις 18 : 30. Θέατρο Μπέλλος: Πρεμιέρα για το «Παιχνίδι ζωής».