Έχεις φέρει το καλοκαίρι | Nέο τραγούδι των The Mode

Έχεις φέρει το καλοκαίρι | Nέο τραγούδι των The Mode.Οι The Mode έφεραν το καλοκαίρι με το νέο τους τραγούδι

Το δίδυμο των The Mode, επιστρέφει για το καλοκαίρι με ένας άκρως καλοκαίρι τραγούδι. Με συνεργασία στους στίχους και τη μουσική, που είναι όντως μία έκπληξη.

Οι The Mode μας έχουν συνηθίσει περισσότερο στους πιο ηλεκτρονικούς ήχους στο παρελθόν και τα προηγούμενα singles τους. Αλλά τώρα ήρθε ένα τραγούδι με τις υπογραφές του Κωνσταντίνου Παντζή στη μουσική και του Βασίλη Δήμα στους στίχους.

Άκρως καλοκαιρινό, χορευτικό, με την υπέροχη υπόκρουση της κιθάρας στα κουπλέ, ταξιδεύουμε μαζί τους και το τραγούδι τους «Έχεις φέρει το καλοκαίρι».

Κυκλοφορεί από την Digital Ray Records.

Έχεις φέρει το καλοκαίρι | Nέο τραγούδι των The Mode

Δείτε παρακάτω το video clip.

Το γνωστό τριμελές συγκρότημα με την εκκεντρική παρουσία και με παράλληλη καριέρα σε εξωτερικό και Ελλάδα, που μάλιστα κερδίζει τις πρωτιές στην προτίμηση του κοινού των φεστιβάλ με τα δυναμικά του σόου, ψηφίζει ελληνικά αυτό το καλοκαίρι και παρουσιάζει το τραγούδι “Έχεις φέρει το καλοκαίρι” με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Παντζή!

Ένα dream team που συνδυάζει το μοναδικό μουσικό στυλ των The Modeμε εξωτερικές επιρροές και το πρωτοποριακό όραμα του γνωστού hit maker Κωνσταντίνου Παντζή με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Το Έχεις φέρει καλοκαίρι είναι ένα reggeaton, απόλυτα φρέσκο track που θα μας ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι και δεν είναι τίποτα λιγότερο από το φετινό summer hit που θα ακούγεται παντού.

Κυκλοφορεί από την Digital Ray Records.