Θανάσης Βασιλάκος – Βιογραφια

Ο Θανάσης Βασιλάκος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και από τα 16 του ξεκίνησε να τραγουδά. Προερχόμενος από μουσική οικογένεια μιας και ο μπαμπάς του ασχολούνταν με το τραγούδι δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του να κάνει κάτι διαφορετικό!!!
Για 9 ολόκληρα χρόνια εμφανιζόταν σε μαγαζιά της συμπρωτεύουσας δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Αντύπας, ο Ζαφείρης Μελάς, η Κατερίνα Στανίση, ο Δημήτρης Χρυσοχοίδης και πολλοί ακόμη.
Τα τελευταία 4 χρόνια μόνιμος κάτοικος πλέον της Αθήνας μετρά εξίσου αξιόλογες συνεργασίες με Νίκο Βέρτη, Γιώργο Γιαννιά, Χρήστο Μενιδιάτη και Ανδρέα Στάμο βλέποντας συνεχώς την καριέρα του να έχει ανοδική πορεία.

Η πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά ήταν το cd single «Θανάσης Βασιλάκος» με 4 τραγούδια όπου και ξεχώρισε η διασκευή του Θέμη Αδαμαντίδη «Η αγάπη πιάνεται απ΄τα μάτια» και στην συνέχεια κυκλοφόρησε το κομμάτι «Απαγορεύεται» που ξεχώρισε και αγαπήθηκε από το κοινό.

Αυτή την περίοδο εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο Frangelico Upper Class στο πλευρό του Γιώργου Γιαννιά και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ο πρώην και ο τώρα» σε στίχους Νίκου Βαξαβανέλη και μουσική Παναγιώτη Μπρακούλια.Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram Aκολουθήστε μας στο twitter. Και κάντε εγγραφή στο καναλι μας στο youtube. Γιατί το melodikos.gr. Ειναι παντού!