Τελευταίο τριήμερο εμφανίσεων για την Ηλία Βρεττό στο TOKYO THEATER ATHENS.

Ηλίας Βρεττός 1Αυλαία στην άκρως επιτυχημένη φετινή του σεζόν στη νυχτερινή Αθήνα ετοιμάζεται να ρίξει ο Ηλίας Βρεττός. Κάνοντας τρεις τελευταίες εμφανίσεις στο «Tokyo Athens Theater», τηνΠαρασκευή 15. το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαρτίου.

Ο ταλαντούχος και αγαπημένος τραγουδιστής έβαλε τη «σφραγίδα» του στις νύχτες της Αθήνας επί 5,5 μήνες, σε ένα από τα ελάχιστα νυχτερινά κέντρα που λειτούργησαν τρεις μέρες την εβδομάδα και με το κοινό να προκαλεί κάθε φορά το αδιαχώρητο, δείχνοντάς του την αγάπη του.

Για τρία τελευταία βράδια, ο Ηλίας Βρεττός θα χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του. Που περιλαμβάνονται στο album «Σωστό Μου Λάθος» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και άλλα αγαπημένα τραγούδια, πλαισιωμένος από τους ταλαντούχους μουσικούς του και «εκρηκτικά» χορευτικά shows.

Μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων στο «Tokyo Theater Athens», ο Ηλίας Βρεττός, ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα live ανά την Ελλάδα. Θα ετοιμάσει βαλίτσες για τη φετινή του περιοδεία. Αλλά και νέες συνεργασίες που θα ανακοινωθούν σύντομα!Ηλίας Βρεττός 2

Τελευταίο τριήμερο εμφανίσεων για την Ηλία Βρεττό στο TOKYO THEATER ATHENS..