Η Τάμτα μάς αποκαλύπτει μέρος από τη χορογραφία της!.

Η Τάμτα μάς αποκαλύπτει μέρος από τη χορογραφία τηςΗ αγαπημένη τραγουδίστρια μας δίνει μια γεύση από όλα όσα θα δούμε.

Σε λιγότερο από ένα μήνα, η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision με το τραγούδι “Replay” που έχει ήδη αγαπηθεί πολύ και την έχει αναδείξει σε ένα από τα φαβορί.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Σουηδία προκειμένου να συναντήσει τη χορογράφο Sacha Sean-Baptiste ώστε να τελειοποιήσει τη χορογραφία του Replay”, με το οποίο και θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Από τις πρόβες δεν έλειψε και ο Alex P ο οποίος επιμελήθηκε και τα φωνητικά της Τάμτα που θα την πλαισιώσουν επί σκηνής. Στην ομάδα των φωνητικών βρίσκεται και ο Kristofer Fogelmark (I am Bonn). Ο οποίος είναι παγκοσμίως γνωστός για τη συμμετοχή του σε μεγάλες επιτυχίες των Axwell Ingrosso  («More than you know»). Καθώς και του Martin Garrix («High On Life» και «No Sleep»).

Η τραγουδίστρια, μέχρι τώρα,  δεν είχε αποκαλύψει τίποτα για την σκηνική παρουσία της κυπριακής αποστολής. Το επίσημο κανάλι του διαγωνισμού τραγουδιού βρέθηκε στις πρόβες της Τάμτα και των χορευτών της και μας δείχνει ένα μέρος της χορογραφίας.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Box Athens μαζί με τις Μέλισσες. Η συνεργασία μετρά τη δεύτερη συνεχή χρονιά της και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.Η Τάμτα μάς αποκαλύπτει μέρος από τη χορογραφία της 2

Δειτε το Βιντεο εδω.

Η Τάμτα μάς αποκαλύπτει μέρος από τη χορογραφία της