Χριστίνα Σάλτη: Τραγούδησε στη συναυλία κατά της φτώχειας.

salthΜε το δικό της ξεχωριστό τρόπο συνέβαλε η Χριστίνα Σάλτη στη συναυλία κατά της φτώχειας που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η τραγουδίστρια, που ανήκει στο δυναμικό της Panik Platinum. Ηταν μεταξύ των καλλιτεχνών που εμφανίστηκαν στη φιλανθρωπική βραδιά που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς με σκοπό την ενίσχυση του έργου της για την αντιμετώπιση των αναγκών χιλιάδων ανθρώπων που ζουν κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Η Χριστίνα Σάλτη ερμήνευσε δικά της τραγούδια και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών. Ενώνοντας τη φωνή της με εκείνη του κοινού που γέμισε το θέατρο. Στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.

Χριστίνα Σάλτη: Τραγούδησε στη συναυλία κατά της φτώχειας.

Συναυλία «Κατά της Φτώχειας»

διοργάνωσε την Τρίτη η Ιερά Μητρόπολη Πειραιά στο Δημοτικό Θέατρο, με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Πειραιά.

Στη συναυλία παρευρέθηκε και ο δήμαρχος της πόλης. Γιάννης Μώραλης ενώ κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ απένειμε «το χρυσό μετάλλιο του πολιούχου Αγίου Σπυρίδωνος του θαυματουργού» σε επιφανείς προσωπικότητες, για τη στήριξη και τη συμβολή  τους στο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της  Ιεράς Μητροπόλεως.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που τιμήθηκαν ήταν και ο κ Βαγγέλης Μαρινάκης. Το χρυσό μετάλλιο παρέλαβε εκ μέρους του κ. Μαρινάκη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.», Βασίλης Βασιλειάδης.