Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Σαμπάνης – Ακυρώνει εμφανίσεις του!.

sampanhsΔεν ξεκίνησε καλά η νέα χρονιά για τον Γιώργο Σαμπάνη

αφού ένα πρόβλημα υγείας θα τον κρατήσει μακριά από την πίστα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο τραγουδιστής για ακόμα μια σεζόν εμφανίζεται σε γνωστό, νυχτερινό μαγαζί του κέντρου της Αθήνας και κάθε Παρασκευή και Σάββατο δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Όμως αυτή την εβδομάδα ακύρωσε τις εμφανίσεις του, αφού ταλαιπωρείται από μια σοβαρή γαστρεντερίτιδα.

Η εισαγωγή του στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη

και το δυσάρεστο γεγονός δημοσίευσε η ομάδα του τραγουδιστή στους λογαριασμούς του στα social media.Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Metropolitan.

Μάλιστα ο καλλιτέχνης είχε προγραμματισμένη εμφάνιση την περασμένη Κυριακή σε νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού όπου ακυρώθηκε μετά από βίντεο που δημοσίευσε ο Γιώργος Σαμπάνης και ενημέρωνε το κοινό ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του και γι’ αυτό ακύρωσε το live..

Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά!

sabanis 2

Μάλιστα ο καλλιτέχνης είχε προγραμματισμένη εμφάνιση την περασμένη Κυριακή σε νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού όπου ακυρώθηκε μετά από βίντεο που δημοσίευσε ο Γιώργος Σαμπάνης και ενημέρωνε το κοινό ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του και γι’ αυτό ακύρωσε το live.και το δυσάρεστο γεγονός δημοσίευσε η ομάδα του τραγουδιστή στους λογαριασμούς του στα social media.Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Metropolitan.