Στην Real Music Ο Γιώργος Γερολυμάτος

Στην Real Music Ο Γιώργος Γερολυμάτος
Επιστροφή στην δισκογραφία για τον αγαπημένο Γιώργο Γερολυμάτο

αφού όπως ανακοίνωσε η νέα του δισκογραφική στέγη Real Music «επιστρέφει» με νέο digital single αποτελούμενο από δύο νέα τραγούδια!

Δείτε την ανακοίνωση της Real Music:


 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον σπουδαίο καλλιτέχνη και ερμηνευτή που επι σειρά ετών κοσμεί τον χώρο του τραγουδιού και όχι μόνο Giorgos Gerolymatos II!!

Σύντομα με νέο digital single αποτελούμενο από δύο τραγούδια σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα αλλά και στο επίσημο κανάλι της Real Music στο Youtube!

Δύο λόγια για τον σπουδαίο αυτόν καλλιτέχνη που απο σήμερα ανήκει στην ολοένα και αυξανόμενη οικογένεια της Real Music.

– Τα πρώτα του βήματα στη μουσική ο τραγουδιστής τα έκανε ως ντράμερ σε μοντέρνα συγκροτήματα της εποχής όπως για παράδειγμα τους «Formost».

Στο συγκρότημα «Idols» ο Γιώργος Γερολυμάτος υπήρξε και τραγουδιστής.

Ουσιαστικά όμως άρχισε την καριέρα του κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ΄70 όταν ακόμη πήγαινε σχολείο.

– Σε ηλικία 20 ετών ηχογράφησε τον πρώτο του δίσκο και στη συνέχεια ερμήνευσε σε πρώτη εκτέλεση τραγούδια μεγάλων συνθετών όπως για παράδειγμα του Μίμη Πλέσσα, του Γιώργου Χατζηνάσιου, του Γιώργου Κατσαρού, του Γιάννη Σπανού κ.ά.

– Έχει διπλάσιο αριθμό προσωπικών δίσκων στη συλλογή του και έχει κερδίσει δύο χρυσά βραβεία σε Φεστιβάλ Τραγουδιού με επιτυχίες του Γιώργου Κατσαρού.

– Διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδας επί τέσσερα χρόνια, συμμετείχε στο «Dancing with the stars» και φυσικά δεν είπε όχι ποτέ στην πολιτική.

Αποτελούσε στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. και κατέλαβε μία από τις τέσσερις πρώτες θέσεις στις εκλογές του 2008 στη Β’ Αθηνών, όπου και ήταν υποψήφιος.

Στη συνέχεια αποφάσισε να προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία αλλά δεν εξελέγη ενώ στις αυτοδιοικητικές εκλογές έβαλε υποψηφιότητα για το δήμο Καλλιθέας, όπου είναι δημοτικός σύμβουλος.

Στην Real Music Ο Γιώργος Γερολυμάτος

– Ο τραγουδιστής είναι μέλος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΕΡΑΤΩ (Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης και Προστασίας Συγγενικών Δικαιωμάτων Τραγουδιστών) και ταυτόχρονα είναι δημοτικός σύμβουλος στην Καλλιθέα και ασχολείται με τα πολιτιστικά ζητήματα.

Κυρίες και κύριοι ο ΓΙΩΡΓΟΣ_ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ!