Στέφανη Νέρου: Νεα ερωτική μπαλάντα “Αντάλλαγμα” Μόλις κυκλοφόρησε!

Στέφανη Νέρου: Νεα ερωτική μπαλάντα "Αντάλλαγμα"

Πρόκειται για μια ταλαντούχα ηθοποιό και τραγουδίστρια, η οποία συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη τηλεοπτική σειρά του Sigma, «7 Ουρανοί και σύννεφα αλήτες». Ο λόγος για τη Στέφανη Νέρου, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο Αντάλλαγμα.

Το Αντάλλαγμα είναι μια δυναμική μπαλάντα, με την οποία κάνει το δισκογραφικό της ντεμπούτο.

Η Κύπρια τραγουδίστρια έχει γίνει ευρύτερα γνωστή μέσα από την πολύχρονη πορεία της στο χώρο της μουσικής και που τώρα μας συστήνεται και ως δημιουργός.

Μετά από μήνες σκληρής δουλειάς, μαζί με σημαντικούς και αξιόλογους συντελεστές κατάφερε να δημιουργήσει ένα κομμάτι που πίστεψε και αγάπησε πολύ από την πρώτη στιγμή.

Η Στέφανη Νέρου βάζει την υπογραφή της στην σύνθεση και στους στίχους αυτού του άκρως ερωτικού τραγουδιού, το οποίο ευχόμαστε να το αγαπήσετε και να σας αγγίξει.

Δειτε το video clip εδω.

Η Στεφανη μας λεει μεσα απο τα social…

Επιτέλους έφτασε η μεγάλη στιγμή…Κυκλοφορεί επίσημα σήμερα το “Αντάλλαγμα” μου. Είμαι πολύ συγκινημένη και περήφανη γι’ αυτό το τραγούδι αλλά και πολύ χαρούμενη που θα το μοιραστώ μαζί σας. Ένα τραγούδι που έχω τη χαρά να είμαι η δημιουργός του. Μετά από πολλούς μήνες σκληρής δουλειάς, με πολλούς και σημαντικούς συντελεστές φτάσαμε σ ‘αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που πίστεψαν αυτό το κομμάτι απ’ την πρώτη στιγμή μαζί μου και για την τόσο όμορφη συνεργασία μας. Θέλω πάρα πολύ να ακούσω τα σχόλια και τις εντυπώσεις σας φιλαράκια μου!!!


Στέφανη Νέρου: Νεα ερωτική μπαλάντα “Αντάλλαγμα” Μόλις κυκλοφόρησε!


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το melodikos.gr! Ειναι παντού!