Σπύρος Χαρατσιάρης – Τα αστέρια σβήσε | Νεο τραγουδι.

Σπύρος Χαρατσιάρης - Τα αστέρια σβήσεΈνας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης,ο Σπύρος Χαρατσιάρης μας καλεί να τον ακολουθήσουμε. Ανανεωμένος και με άκρως ανεβασμένη καλλιτεχνική ατζέντα, έρχεται και κερδίζει πάλι τις εντυπώσεις,έχοντας στις αποσκευές του νέο τραγούδι με τίτλο » Τα αστέρια σβήσε»και πρόκειται για ένα τραγούδι με πολύ συναίσθημα. Με εκρηκτική διάθεση, έρχεται να μας ταξιδέψει σε μονοπάτια γνώριμα! Αυτά που αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές της ψυχής !

Μια ξεχωριστή λαϊκή φωνή  επιστρέφει  πιο  δυναμικός  και πιο σίγουρος  για τον εαυτό του, με ένα τραγούδι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον  για τον ίδιο όλα αυτά τα χρόνια.

Μελωδικός  και συγχρόνως  ξεσηκωτικος, είναι έτοιμος  να ενταχθεί στις play list των ραδιοφωνικών σταθμών. Ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής  με φανατικούς ακροατές και  φίλους που τον ακολουθούν στα κέντρα που εμφανίζεται .

Ο γνωστός καλλιτέχνης σημειώνοντας ατελείωτες προσωπικές του επιτυχίες, ξέρει πώς να ξεσηκώνει τους ακροατές στον ρυθμό του. Τη μουσική υπογράφει ο Γιάννης Φουστέρης, ενώ τους στίχους ο Αλέξανδρος Ελευθεριαδης.

Δειτε το video clip εδω.

Σπύρος Χαρατσιάρης – Τα αστέρια σβήσε | Νεο τραγουδι

Μουσική : Γιάννης Φουστέρης
Στίχοι: Αλέξανδρος Ελευθεριαδης

Ενορχήστρωση Ηχογράφηση Mix – Mastering
Γιάννης Φουστέρης – Studio Emphasis
Βιολιά: Μαυρουδής Αντωνίου
Ούτι: Πέτρος Δράμαλης.
Φλογέρα: Βαχάν Γκαλστιάν.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το melodikos.gr! Ειναι παντού!