Σοκαρισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά την αυτοκτονία Έλληνα τραγουδιστή. ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε Έλληνας τραγουδιστής.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Κουβελογιάννη ο άνδρας που έχασε τη ζωή του πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ στον Άγιο Νικόλαο πριν από δυο μέρες είναι ο πασίγνωστος τραγουδιστής Βασίλης Καλούσης.ΚΑΛΟΥΣΗΣ

«Τρομερό. Αυτοκτόνησε ο Βασίλης Καλούσης. Σήμερα αναγνώρισαν ένα κομματιασμένο πτώμα που μπόρεσαν να μαζέψουν από τις γραμμές του τραίνου στον σταθμό του Αγίου Νικολάου προ δύο ημερών. ΚΑΙ δυστυχώς ήταν ένας φίλος, καλός τραγουδιστής που έδωσε τέλος στη ζωή του, προφανώς για λόγους κατανοητούς… Η ανεργία και το άγχος είναι σκληρές πραγματικότητες…», έγραψε στα social media ο δημοσιογράφος.

Πριν από λίγες ημέρες ένας άνδρας έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ στον σταθμό Άγιος Νικόλαος. Η πυροσβεστική υπηρεσία ανέσυρε το πτώμα του, ωστόσο τα στοιχεία του ήταν άγνωστα.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η σορός ταυτοποιήθηκε και πρόκειται για γνωστό λαϊκό τραγουδιστή. Ο λόγος για τον Βασίλη Καλούση ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή του λόγω της ανεργίας.kaloyshs 1

ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε Έλληνας τραγουδιστής.