Σάσα Μπάστα | Είναι 7 μηνών έγκυος στο πρώτο της παιδί!.

sasa mpasta 1Άλλη μία εγκυμοσύνη στην ελληνική showbiz. Μια ακόμα τραγουδίστρια – παρουσιάστρια σύμφωνα με καλούς της φίλους κυοφορεί τον καρπό του έρωτά της.

Η Σάσα Μπάστα φαίνεται να διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της. Καθώς ετοιμάζεται να υποδεχθεί στον κόσμο το πρώτο της παιδί πολύ σύντομα!. Η εκρηκτική τραγουδίστρια, που τελευταία φορά είδαμε σε εμφανίσεις την περασμένη άνοιξη στην πίστα του «One Club» μαζί με τον Χάρη Κωστόπουλο, διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο, μέχρι σήμερα είχε καταφέρει να κρατήσει το νέο αυτό επτασφράγιστο μυστικό!

Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε μόλις χθες σε ραδιοφωνική εκπομπή της Κύπρου και φυσικά τα νέα έγιναν γρήγορα γνωστά και σε εμάς μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Όπως η ίδια η τραγοιυδίστρια ανέφερε, περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Δημήτρη, για τον οποίο δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο λόγος για την Σάσα Μπάστα. Για να ακριβολουγούμε, το χαρμόσυνο νέο το πρόδωσε ο καλός φίλος της Σάσας και του μουσικού παραγωγού Βαλεντίνο, Μπάμπης Γιαννικόπουλους ο οποίος έγραψε στο Facebook : «Καλή Λευτεριά» και ανέβασε και την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Δες το βίντεο με την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της παρακάτω.

Σάσα Μπάστα | Είναι 7 μηνών έγκυος στο πρώτο της παιδί!.