Σάκης Ρουβάς και Στέλιος Ρόκκος «ξεσήκωσαν» την Κρητη

Σάκης Ρουβάς και Στέλιος Ρόκκος «ξεσήκωσαν» την Κρητη

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος σε μία ξεχωριστή συναυλία στα Χανιά – Το αδιαχώρητο στο γνωστό beach bar – restaraunt στην Αγία Μαρίνα

Ξεσήκωσαν το κοινό της πόλης των Χανίων και… όχι μόνο οι δύο αγαπητοί καλλιτέχνες, οι οποίοι έδωσαν μία ξεχωριστή συναυλία το βράδυ του Σαββάτου.

Το μαγαζί που κλείνει είκοσι χρόνια λειτουργίας διοργάνωσε – όπως και κάθε χρόνο – μία ξεχωριστή καλοκαιρινή συναυλία με τις μοναδικές ερμηνείες των δύο καλλιτεχνών, οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό.  

Το αδιαχώρητο επικράτησε από νωρίς στο μαγαζί, μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν περισσότεροι από 5 χιλιάδες κόσμου, ενώ το κέφι ήταν αμείωτο από τις 7:30 το βράδυ μέχρι και μετά τις 1 το πρωί που έκλεισε το πρόγραμμα.

Ο Σάκης Ρουβάς, που υπενθυμίζουμε ότι βρίσκεται στην Ελούντα για διακοπές με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, όπως ήταν επόμενο ξεσήκωσε τα πλήθη με την απίστευτη ενέργειά του, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Σάκης Ρουβάς και Στέλιος Ρόκκος μάς χάρισαν τους τελευταίου μήνες μια συνεργασία που έκλεψε τις εντυπώσεις. Τους δύο καλλιτέχνες είδαμε στην Αθήνα και στο Estate και ακόμα πιο πριν στη Θεσσαλονίκη και την πίστα του Fix.

Φυσικά το σχήμα αυτό γνώρισε τεράστια επιτυχία και οι δύο καλλιτέχνες δεν θα μπορούσαν να μη συνεργαστούν και το καλοκαίρι.

Σάκης Ρουβάς και Στέλιος Ρόκκος «ξεσήκωσαν» την Κρητη


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το melodikos.gr! Ειναι παντού!