Ο Σάκης Ρουβάς υποδέχεται τον Άκη Πετρετζίκη στο 4ο επεισόδιο της σειράς των web challenges στο κανάλι του στο YouTube και τον προ(σ)καλεί σε μια σειρά ανατρεπτικών ερωτήσεων.

Σε κάθε επεισόδιο ο τραγουδιστής παίρνει συνεντεύξεις και βάζει σε challenge έναν διαφορετικό καλεσμένο. Δες παρακάτω το νέο επεισόδιο με καλεσμένο τον αγαπημένο Έλληνα σεφ.

Ο Άκης Πετρετζίκης απαντάει αυθόρμητα, με ειλικρίνεια και χιούμορ, αλλά ο Σάκης Ρουβάς δεν σταματάει εκεί. Στο τέλος της διαδρομής, τον αντιμετωπίζει σε ένα challenge έκπληξη που θα προκαλέσει και τους δύο να ανέβουν ψηλά για να κατακτήσουν ακόμα μία κορυφή, παρόλα τα εμπόδια που θα τους τεθούν. Άραγε… ποιος θα αντέξει;

Παράλληλα, ο τραγουδιστής είναι πανέτοιμος για την πρεμιέρα του στο Estate το βράδυ του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο Σάκης επιστρέφει στην ίδια πίστα μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο και την Έλενα Παπαρίζου. Οι τρεις καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν μια μοναδική πρεμιέρα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην πόλη αυτό το Σαββατοκύριακο. Και αναμφίβολα, θα είναι στις πρώτες θέσεις προτίμησης του κοινού και για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.