Πέγκυ Ζήνα – Ερχεται με νέο τραγούδι | Ελα. Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του πλατινένιου άλμπουμ «Πάρα Πολλά», η Πέγκυ Ζήνα ετοιμάζεται σιγά σιγά για την κυκλοφορία του νέου της δίσκου και σταδιακά μας συστήνει τις επιτυχίες που θα περιλαμβάνονται σε αυτόν. Μετά τα «Μου Λείπεις», «Ο Χρόνος», «Απαγορεύω», «Μη Μ’ Ακουμπάς» και «Άνθρωποι Μονάχοι» η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να μας συστήσει ακόμα ένα τραγούδι.

Τίτλος της νέας κυκλοφορίας θα είναι Έλα και αναμένεται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου. Την είδηση έκανε γνωστή η δισκογραφική της εταιρεία, Minos Emi, μέσα από μια ανάρτηση στα social media. Οπου αποκάλυψε και τον τίτλο αλλά και το εξώφυλλο του single.

Παράλληλα, αναμένουμε και τα επόμενα βήματα της τραγουδίστριας σε κάποια πίστα της Αθήνας αυτόν το χειμώνα. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πού θα απολαύσουμε την αγαπημένη τραγουδίστρια όμως σύντομα θα μάθουμε τα επόμενα σχέδιά της.

Η ίδια μόλις ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη, όπου παρουσίασε ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στο μεγάλο συνθέτη Γιάννη Σπανό αλλά και με τις δικές της επιτυχίες, και τώρα αναχωρεί για μία μεγάλη περιοδεία σε Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά. Στη συνέχεια θα την δούμε σε κάποια πίστα της Αθήνας.zhna

Πέγκυ Ζήνα – Ερχεται με νέο τραγούδι | Ελα.