Παύλος Μελής – Πραγματικά | video clip

Παύλος Μελής - Πραγματικά | video clip

Ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης Παύλος Μελής μας παρουσιάζει το νέο του single, μια δυνατή ερωτική μπαλάντα που έχει τίτλο “Πραγματικά” και το μόνο σίγουρο είναι πως θα αγαπηθεί πολύ, τόσο από τον κόσμο, όσο και από τα ραδιόφωνα!

Το νέο τραγούδι του Παύλου Μελή υπογράφει η στιχουργός των επιτυχιών Ελένη Γιαννατσούλια, ενώ τη μουσική ο καταξιωμένος συνθέτης Πάνος Καπίρης.

Τη σκηνοθεσία του Video Clip ανέλαβε ο Γιάννης Παπαδάκος και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.  Έκπληξη προκαλεί η συμπρωταγωνίστρια του Παύλου που δεν είναι άλλη, από την εκρηκτική Μαρία Κορινθίου!

Δειτε το video clip εδω.

Παύλος Μελής – Πραγματικά | video clip
  • Λιγά λογια για τον Παύλο

Ο Παύλος είναι μία νέα και πολλά υποσχόμενη προσωπικότητα στο λαϊκό και κρητικό μουσικό στερέωμα. Ένας τραγουδιστής και κιθαρίστας που έχει ήδη ξεκινήσει με τις καλύτερες κριτικές και εμπειρίες την καριέρα του!

Έχει συνεργασίες με Κωνσταντίνο Παντζή, Αντώνη Γούναρη, Μανώλη Καραντίνη, Spicy, Digital-ray. Τα video-clips του έχουν προβληθεί σε όλα τα κανάλια του MAD TV και κάνει ασταμάτητα super live εμφανίσεις με τις καλύτερες κριτικές για την φωνή του και τους ‘’χαμούληδες’’ που κάνει με τον κόσμο του!


Γνωστή είναι η συνεργασία που είχε με τον Μανώλη Κονταρό (και στο ‘’Φως’’ και όχι μόνο) αλλά και παλαιότερα με διάφορα άλλα, κρητικά και λαϊκά, γνωστά συγκροτήματα…