Ερχεται – Πάολα – Χαρακίρι | Teaser. Η Πάολα επιστρέφει λίγο πριν τις εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη με ένα νέο τραγούδι που έχει γράψει ο Θάνος Παπανικολάου σε στίχους και Μουσική. Ερχεται – Πάολα – Χαρακίρι | Teaser

Η πιο πολυσυζητημένη λαϊκή τραγουδίστρια των τελευταίων χρόνων και η καλύτερη της γενιάς της παραμένει σε κοινή γραμμή πλεύσης. Με έναν από τους πιο επιτυχημένους συνθέτες των τελευταίων 25 ετών στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.

Τίτλος του νέου τραγουδιού της Πάολα «Χαρακίρι» που αναμένετε να κυκλοφορήσει τις προσεχείς ημέρες.

Ακούστε το teaser εδώ:

Η Πάολα υποδέχεται ανανεωμένη τη νέα σεζόν και κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της, που έχει τον τίτλο «Χαρακίρι» και με το οποίο θα καθηλώσει για άλλη μία φορά, χάρη στη δυναμική ερμηνεία της.

Τη μουσική και τους στίχους στο «Χαρακίρι» υπογράφει ο έμπειρος δημιουργός Θάνος Παπανικολάου.

Από τις 21 Σεπτεμβρίου, η Πάολα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ορίσει τις συντεταγμένες στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης. Με μία εκρηκτική συνύπαρξη στη σκηνή της ριζικά ανανεωμένης «ΠΥΛΗ Α» (πρώην «Πύλη Αξιού»).

Η πιο εναλλακτική λαϊκή τραγουδίστρια συμπράττει με τον ταλαντούχο Γιώργο Παπαδόπουλο, τον υπέροχο Δήμο Αναστασιάδη και τους μοναδικούς Goin’ Through. Σε ένα σχήμα που υπόσχεται ανεπανάληπτες βραδιές για το κοινό της Θεσσαλονίκης.

Το «Χαρακίρι» της Πάολα αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής και σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας από την Panik Platinum.

 

Αρχικη