Χαμόγελο του Παιδιού: Η επιθυμία του Παντελη Παντελίδη πραγματοποιήθηκε!.

pantelidis

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκαν δίπλα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Και με τη βοήθεια των τηλεθεατών πέτυχαν να ενισχύσουν το κοινωνικό έργο που προσφέρει εδώ και 23 χρόνια.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν η παρουσία στο πλατό του 10χρονου Παναγιωτάκη. Που συνοδευόμενος από τη μητέρα του και έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του. Στήριξε με τη δύναμη και τη ζωντάνια του, το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όλοι γνωρίζουμε πως ο Παντελής Παντελίδης πέρα από αγαπημένος καλλιτέχνης του κοινού φημιζόταν για την υπέροχη ψυχή του. Kαι για το πόσο πολύ βοηθούσε τον κόσμο που είχε ανάγκη.

Το φιλανθρωπικό του έργο ήταν μεγάλο και όποιος του ζητούσε βοήθεια την έδινε απλόχερα χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα, ευχαριστώ και κυρίως χωρίς να δημοσιοποιεί την κάθε καλή του πράξη.

Μια από τις επιθυμίες που είχε ολοκληρώθηκε τώρα, με τον μαραθώνιο που έγινε στην εκπομπή Star »Aλήθειες » και το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν εξωπραγματικό, για τις δύσκολες εποχές που ζούμε. 282,562.

Μια μεγάλη επιθυμία του Παντελή, πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια όλων σας.Ο μαραθώνιος στην εκπομπή Star Aλήθειες για το χαμόγελο του παιδιού άγγιξε ένα ποσό ρεκόρ για την εποχή που ζούμε!282.572€!!!! 282.572 χαμόγελα!! Ναι, ο Παντελής βρήκε τρόπο από εκεί ψηλά μαζί με τον μικρό Αντρέα να μοιράσουν χαμόγελα ζωής με την βοήθεια όλων σας!
Σας ευχαριστούμε!
Και μην ξεχνάτε! 19810!!Μπορείτε να μοιράσετε παιδικά χαμόγελα κάθε στιγμή!

View this post on Instagram

Μια μεγάλη επιθυμία του Παντελή, πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια όλων σας.Ο μαραθώνιος στην εκπομπή Star Aλήθειες για το χαμόγελο του παιδιού άγγιξε ένα ποσό ρεκόρ για την εποχή που ζούμε!282.572€!!!! 282.572 χαμόγελα!! Ναι, ο Παντελής βρήκε τρόπο από εκεί ψηλά μαζί με τον μικρό Αντρέα να μοιράσουν χαμόγελα ζωής με την βοήθεια όλων σας! Σας ευχαριστούμε! Και μην ξεχνάτε! 19810!!Μπορείτε να μοιράσετε παιδικά χαμόγελα κάθε στιγμή! #staralithies #xamogelotoupaidiou #pantelispantelidis ????

A post shared by ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΣ®️️???️️️ (@filiospantelidis) on