Παντελής Παντελίδης – Αχ και να’ξερα πού να’σαι – Τeaser.

Παντελής-ΠαντελίδηςΜολις κυκλοφορησε στο επίσημο κανάλι του τραγουδιστη αποσπασμα απο το Teaser απο  τα δυο τραγουδια που ερχονται τις επομενες μερες!!!

στα δισκογραφικά δρώμενα, σχεδόν τρία χρόνια μετά την απώλειά του αλλά 2 ακυκλοφόρητα κομμάτια.

Τα νέα του τραγούδια που θα ακουστούν είναι το «Αχ Και Να ‘Ξερα Που Να ‘Σαι»

Στο άλμπουμ αναμένεται να συμπεριληφθούν και πέντε τραγούδια του Παντελή Παντελίδη που έχουν κυκλοφορήσει μετά τον τραγικό θάνατό του και ειναι το «Θυμάμαι» «Άλλη Μια Ευκαιρία» «Καράβια Στο Βυθό» «Να ‘Σαι Καλά» και το «Πάλι Πάλι»

Το νέο άλμπουμ του Παντελή Παντελίδη θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου από τη Minos EMI / Universal με το περιοδικό «Τηλεθεατής», σε όλα τα δισκοπωλεία και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Παντελής Παντελίδης έρχεται νέο Album

Μείνετε συντονισμένοι…

Παρτε μια γευση απο το teaser εδω.

Παντελής Παντελίδης – Αχ και να’ξερα πού να’σαι – Τeaser

Το Χαμόγελο του παιδιού είναι εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί στην Ελλάδα, με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων τους. Παρασκευή στις 21 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00, συντονιζόμαστε όλοι στο @starchanneltv, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για να γίνουμε όλοι μια γροθία ώστε να πραγματοποιήσουμε το όνειρο των «Αγγέλων» μας!!

Το Χαμόγελο του παιδιού είναι εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί στην Ελλάδα, με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων τους. Παρασκευή στις 21 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00, συντονιζόμαστε όλοι στο @starchanneltv, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για να γίνουμε όλοι μια γροθία ώστε να πραγματοποιήσουμε το όνειρο των «Αγγέλων» μας!! #xamogelotoupaidiou #alithiesmetizina #starchanneltv #19810 #sms #marathonios #???

Gepostet von PANTELIS PANTELIDIS (official) am Dienstag, 11. Dezember 2018