Στις 4 Οκτωβρίου, ο Πάνος Κιάμος είχε τα γενέθλιά του και έκλεισε τα 42 του χρόνια. Ο διάσημος τραγουδιστής τα γιόρτασε με τον καθιερωμένο τρόπο που συνήθως κάνουν οι καλλιτέχνες: στην πίστα. Αφού το βράδυ της Πέμπτης το Posidonio. Οπου εμφανίζεται φέτος, έχει ανοιχτές τις πόρτες του. Πάνος Κιάμος | Γιόρτασε τα γενέθλιά του στην πίστα του Posidonio.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Εκανε κανονικά το πρόγραμμά του όμως φυσικά, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μια έκπληξη τον περίμενε από τους συνεργάτες του, οι οποίοι ανέβηκαν στην πίστα με με μια τούρτα έκπληξη και τραγούδησαν το “happy birthday” στον αγαπημένο τραγουδιστή.

Μαζί με την Μαλού, το Νικηφόρο και τους Deevides ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνεχίζει με δυναμικό τρόπο τις εμφανίσεις του στην αγαπημένη πίστα που έχει γίνει το στέκι του το τελευταίο διάστημα. Μια σειρά εμφανίσεων που έχει αγαπηθεί και αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό της Αθήνας και το μόνο βέβαιο είναι πως θα εξακολουθήσει να έχει την απεριόριστη αγάπη του κοινού που κάθε εβδομάδα κατακλύζουν το νυχτερινό κέντρο. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από την εμφάνιση του καλλιτέχνη και την έκπληξη που δέχτηκε.

Πάνος Κιάμος | Γιόρτασε τα γενέθλιά του στην πίστα του Posidonio.