Πάνος Καλίδης: «Ήμουν για δύο χρόνια εθισμένος στον τζόγο»

Πρόκειται για τον Πάνο Καλίδη για έναν από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες καλλιτέχνες που με τον δικό του μοναδικό τρόπο καταφέρνει να ξεσηκώνει τα πλήθη.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εφημερίδα Espresso και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον εθισμό που είχε στον τζόγο.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

Είχατε ποτέ πρόβλημα εθισμού;


Από ουσίες το μόνο που έχω πάρει είναι τα αντικαταθλιπτικά, όταν πέθανε ο πατέρας μου. Αλκοόλ δεν έπινα ποτέ πολύ, γιατί έχω ευαίσθητο στομάχι. Η μόνη μου κατάχρηση είναι το τσιγάρο και ότι δεν μπορούσα να κοιμηθώ μετά τη δουλειά από την υπερένταση. Με τον τζόγο είχα εθιστεί κάποια στιγμή και παρέμεινα εθισμένος για δύο χρόνια. Μετά τη δουλειά, όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους που είναι στη νύχτα και τον τζόγο, πηγαίνεις στα λημέρια τους. Ήθελα το εύκολο χρήμα, που στην αρχή σε γλυκαίνει και μετά στα παίρνει πίσω…
Μετά σοβάρεψε. Το είχα για κέρδος κι έχανα… Έχανα, έχανα, ώσπου ήμουν περισσότερο χαμένος παρά κερδισμένος. Ένας πνευματικός μου είχε πει κάποτε: «Ο τζόγος είναι σαν το μαχαίρι που βγάζει ο χασάπης έξω κι έχει αίμα επάνω, και πάει ο σκύλος και το γλείφει. Δοκιμάζει αίμα, αλλά ταυτόχρονα κόβεται και αφήνει και το δικό του αίμα πάνω στο μαχαίρι. Την επόμενη μέρα που δεν έχει αίμα από τον χασάπη, αλλά το δικό του αίμα, ξαναγλείφει και ξανακόβεται κ.ο.κ.

Πώς ξεφύγατε;

Με την οικογένεια. Άλλαξαν οι προτεραιότητες μου κι οι χαρές μου και ξεκόλλησα.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το melodikos.gr! Ειναι παντού!

Πάνος Καλίδης: «Ήμουν για δύο χρόνια εθισμένος στον τζόγο»