Πάμε Πακέτο: Ξέσπασε σε κλάματα ο Λευτέρης Πανταζής.

Λευτέρης ΠανταζήςΈντονη συγκίνηση στο χθεσινοβραδινό Πάμε Πακέτο με τον Λευτέρη Πανταζή να ξεσπάει σε κλάματα.

Συγκεκριμένα λίγες ο τραγουδιστής μιλώντας για τη μητριά του, η οποία και τον μεγάλωσε και έφυγε πριν από έναν χρόνο από τη ζωή, κυριολεκτικά λύγισε.

«Τη μαμά μου την έχασα όταν ήμουν ενάμιση ετών. Την Όλγα μου, την έχω μόνο σε φωτογραφία. Με κάνεις και κλαίω. Η δεύτερη μαμά που έφερε ο μπαμπάς… Ήταν η βασίλισσά μου. Πέρσι έφυγε από τη ζωή. Μας μάζεψε όλους κοντά. Τραγουδούσα εγώ εκείνη την ημέρα στην Κρήτη. Μόλις είδε πως πήγα κοντά μου λέει “που θα πας;”. Λέω “πάω στα Χανιά να τραγουδήσω”. “Πήγαινε” μου λέει, “φέρε λεφτά και να φύγουμε αύριο από εδώ”. Έφυγα και πέθανε. Ήταν 84 ετών. Μας είδε όλους μαζί. Με έστειλε για δουλειά και κοιμήθηκε. Πήγε στον Κώστα της», είπε βουρκωμένος ο Λευτέρης Πανταζής, ενώ την ίδια στιγμή και η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αφηγείται την συγκινητική διαδρομή του από την Τασκένδη στην Ελλάδα και όλα τα σκαλοπάτια που χρειάστηκε να ανέβει προκειμένου να κατακτήσει την επιτυχία. Για το τέλος έχει ετοιμάσει μια μουσική έκπληξη, αφιερώνοντας στο κοινό του Πακέτου όλες τις διαχρονικές επιτυχίες του

Δειτε το video εδω.

Πάμε Πακέτο: Ξέσπασε σε κλάματα ο Λευτέρης Πανταζής