Ο Νικος Βερτης Στο Οραμα Θεσσαλονικης απο 9 Αυγουστου!-1
Ο Νικος Βερτης Στο Οραμα Θεσσαλονικης απο 9 Αυγουστου!

Από 9 Αυγούστου 2019 κάθε Παρασκευή και Σάββατο για λίγες εμφανίσεις, Ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει ανανεωμένος στη Θεσσαλονίκη για να ανανεώσει το ραντεβού με τους θαυμαστές τους με ένα καινούριο και δυναμικό πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.

Ο Νίκος Βέρτης έχει μια λαμπρή πορεία στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού και πολύ πετυχημένη δισκογραφία τα 11 τελευταία χρόνια με δίσκους που γίνονται κάθε φορά χρυσοί και πλατινένιοι.

Η επιστροφή του Νίκου Βέρτη στο Όραμα Θεσσαλονίκης

Ο συνδυασμός Show και διασκέδασης και το πρωτοποριακό στυλ  που παρουσιάζει το λαϊκό του ρεπερτόριο θα αφήσει  και πάλι τις καλύτερες εντυπώσεις, η εντατικές πρόβες  για να  παρουσιάσουν  το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα  σ´αυτές οι περιορισμένες εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη στην Θεσσαλονίκη. 

Η μεγάλη Πρεμιέρα την Παρασκευή 9 Αυγούστου και κάθε Παρασκευή & Σάββατο στον εκπληκτικά ανανεωμένο χώρο του ORAMA the music show στην περιοχή αεροδρομίου συγκεκριμένα στροφή καζίνο.

Η «καρδιά» της διασκέδασης θα χτυπά πλέον, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στη μαγευτική  Νύμφη του Βορρά!

Οι «συλλεκτικές» εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη παίρνουν σάρκα και οστά στο νυχτερινό κέντρο «Οrama» στη Θεσσαλονίκη, ένα μαγαζί που φτιάχτηκε αποκλειστικά για εκείνον και έχει όλες τις προδιαγραφές για να υποστηρίξει τη μουσική υπερπαραγωγή πού σκοπεύει να παρουσιάσει ο «ανήσυχος» καλλιτέχνης στους θαυμαστές του. Από 9 Αυγούστου 2019 κάθε Παρασκευή και Σάββατο για λίγες εμφανίσεις.

Το «Οrama The Music Show» ανήκει σε ένα από τα πιο καταξιωμένα κέντρα διασκεδάσεως της Ελλάδας πού μπορούν να φιλοξενήσουν φαντασμαγορικά σκηνικά, κορυφαίο ήχο και φωτισμό, που θα υποστηριχτούν με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε το θέαμα που θα προσφέρεται να μην υστερεί σε τίποτε από αυτό που απόλαυσε ο κόσμος στο «YTON».   

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 474748 / Φοιτητικά: 694 89 00000

Ο Νικος Βερτης Στο Οραμα Θεσσαλονικης απο 9 Αυγουστου!.