Νίκος Ρωμανός: Το νέο studio live cover-δώρο στους θαυμαστές του και η εξομολόγηση αγάπης στην Κατερίνα Κόρου (φωτό+βίντεο)

Νίκος Ρωμανός Το νέο studio live cover 1

Ο Νίκος Ρωμανός, είναι ένας ερμηνευτής, που κάθε φορά, με την κυκλοφορία τραγουδιών του, μας ξαφνιάζει ευχάριστα. Γιατί από εκεί που απογειώνει ένα τσιφτετέλι, στη συνέχεια προκαλεί κύμα συγκίνησης με μία ερωτική μπαλάντα, ενώ κανείς πλέον δεν γνωρίζει το ύφος των τραγουδιών που θα ερμηνεύσει, αφού του αρέσει να δείχνει τα πολλά μουσικά-ερμηνευτικά του πρόσωπα.

Έτσι για μία ακόμη φορά, εξέπληξε τους θαυμαστές του, κάνοντάς τους δώρο, ένα studio live cover, λίγο πριν την κυκλοφορία σε λίγο καιρό του επίσημου τραγουδιού του, που όσοι το έχουν ακούσει κάνουν λόγο, για νέα μεγάλη επιτυχία.

Ο Νίκος Ρωμανός, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την τεράστια αγάπη, που έδειξαν στο «Αγάπη μου Γλυκιά», που ξεπέρασε τις 3.631.000 προβολές στο Youtube, τους αφιερώνει το «Μα δεν γίνεται», σε στίχους και μουσική της Κατερίνας Κόρου, αλλά και το «Εσύ Μιλάς για υποχρέωση», σε στίχους της Εύης Δρούτσα, μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και πρώτη εκτέλεση του Πασχάλη Τερζή..

«Το Μα δεν γίνεται» που περιλαμβάνεται στο studio live cover του ερμηνευτή, δεν επιλέχθηκε τυχαία από τον ίδιο, αφού αποτελεί ένα από τα τραγούδια της Κατερίνας Κόρου, που πάντα όταν το ερμήνευε, δάκρυζε. «Ένα τραγούδι μεγάλη μου αδυναμία μόνο. Θέλοντας με αυτό, να εκφράσω την αγάπη μου στην Κατερίνα Κόρου, γιατί είναι ψηλά στην πυραμίδα» μου, ήταν η εξήγηση του Νίκου Ρωμανού, σε post του στα social media!

«Πώς να σου πω, Φύγε, Φύγε, Φύγε… και να ζω μες τα χαλάσματα.

Πώς να σου πω Φύγε, Φύγε, Φύγε… και να ζω με τα φαντάσματα.

Προσπαθώ να σε ξεχάσω, Μα Δεν Γίνεται»!

Απολαύστε το!

Δειτε το video clip εδω.

Νίκος Ρωμανός: Το νέο studio live cover-δώρο στους θαυμαστές του και η εξομολόγηση αγάπης στην Κατερίνα Κόρου (φωτό+βίντεο)

ΣΤΙΧΟΙ/LYRICS:


ΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ
ΚΑΙ ΝΑ ΖΩ ΜΕΣ ΣΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ
ΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ
ΚΑΙ NΑ ΖΩ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ ΜΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ
Ο ΚΑΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΒΗΝΕΤΑΙ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΦΑΡΜΑΚI ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΑΙ
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ
ΜΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΥΡΝΑ ΓΥΡΝΑ ΓΥΡΝΑ
ΑΦΟΥ ΑΛΛΟΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΦΙΛΑΣ
ΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΥΡΝΑ ΓΥΡΝΑ ΓΥΡΝΑ
ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΑΓΑΠΑΣ

-ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑ
ΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ