Νίκος Ρωμανός: Κάνει live «ποδαρικό» με πολύ «χρώμα» σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

romanos nikosΜε ένα δυνατό μουσικό live

υποδέχεται το 2019, το «Χρώμα» bar στη Θεσσαλονίκη. Ο Νίκος Ρωμανός, που μετράει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, και με μία καθαρόαιμη λαϊκή φωνή να τον χαρακτηρίζει. Σήμερα Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, έρχεται να ξεσηκώσει τους Θεσσαλονικείς, με ένα πολύ δυνατό live επί σκηνής.

Ενώ για το νέο έτος

οι επιχειρηματίες του hot spot της διασκέδασης της συμπρωτεύουσας, έχουν εξασφαλίσει για live, τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου!!!!

Νίκος Ρωμανός: Κάνει live «ποδαρικό» με πολύ «χρώμα» σήμερα στη Θεσσαλονίκηnikos romanos1

Τα σχόλια και οι κοινοποιήσεις στα social media και στο youtube έχουν δημιουργήσει ένα κύμα αγάπης για το νέο τραγούδι του Νίκου. Οι χρήστες συνεχιζουν να το μοιράζονται με αλματωδη ρυθμο στα social media και τα site.Στο τραγουδι του Νικου Ρωμανου την μουσική υπογραφει ο Λευτερης Καρδαμιλης και τους στίχους στο κομμάτι υπογράφει ο ίδιος ο Νικος Ρωμανος με τον Λευτερη Καρδαμιλη. Ενω το βίντεο κλιπ επιμελήθηκε ο Sherif francis.Σε ένα όμορφο βίντεο κλιπ που ο Νικος  πρωταγωνιστει σαν αστεγος με το πανέμορφο σκυλάκι του, που εξελίσσεται σε μια συγκινητικη και ομορφη ιστορια!!!. Το video clip γυρίστηκε στην Κωνσταντινούπολη, και συμμετεχει ενα απο τα ομορφοτερα μοντελα της Τουρκιας.