Νίκος Ρωμανός: Το δημόσιο ευχαριστώ του για τα 3.000.000 που ξεπέρασε το «Αγάπη μου Γλυκιά» (βίντεο)

Νίκος Ρωμανός 3.000.000 Προβολές το Αγάπη μου Γλυκιά

H αγάπη του, ήταν τόσο γλυκιά, που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη.

Ο Νίκος Ρωμανός, έχει τρεις εκατομμύρια λόγους να το γιορτάζει, αφού το τελευταίο του τραγούδι, «Αγάπη μου Γλυκιά», σε μουσική του Λευτέρη Καρδαμίλη και στίχους του ίδιου του ερμηνευτή μαζί με τον Λευτέρη Καρδαμίλη, ξεπέρασε τις 3.000.000 προβολές στο Youtube.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής, που και φέτος το καλοκαίρι πραγματοποιεί ένα live tour που σημειώνει sold outσε όλη την Ελλάδα, μην θέλοντας να κρύψει την συγκίνησή του, ευχαριστώντας δημόσια τους θαυμαστές του, για το πόσο πολύ αγάπησαν το «Αγάπη μου Γλυκιά», ανάρτησε σταsocial media, την πιο τρυφερή φωτογραφία, με την λατρεμένη του Μανού, η οποία πρωταγωνιστεί στο βιντεοκλίπ του «μπαμπά» της, όπως αποκαλεί τον εαυτό του ο τραγουδιστής, και έκλεψε την παράσταση στο βιντεοκλίπ, που σκηνοθέτησε ο SherifFrancis και γυρίστηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Το «Αγάπη μου Γλυκιά», που ξεπέρασε τα 3.000.000 views, και συνεχίζει την ανοδική του πορεία, έχει γίνει επίσης το club hit των djs, αλλά και viral, αφού έχει τραγουδηθεί από μικρούς (το baby fans όμως είναι αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη συγκίνηση) και μεγάλους φίλους του, όσο κανένα άλλο, κάνοντας τον Νίκο Ρωμανό, να δηλώνει τρισευτυχισμένο.

«Μανού μου, η αγάπη μας γιορτάζει. Τρεις εκατομμύρια προβολές. Αγάπη μου Γλυκιά, Σας Ευχαριστούμε όλους. Τραγούδι όλων μας», ήταν στα social media του, το ευχαριστήριο μήνυμα του Νίκου Ρωμανού.

Δειτε το video clip εδω.

Νίκος Ρωμανός: Το δημόσιο ευχαριστώ του για τα 3.000.000 που ξεπέρασε το «Αγάπη μου Γλυκιά» (βίντεο)

Agapi mou glikia babyfans