Νίκος Οικονομόπουλος – Ερχεται νεο τραγουδι – Τωρα τι να το κανω!.Έρχεται σε λίγες μέρες καινούργια επιτυχία από τον Νίκο Οικονομόπουλο!. «Τωρα τι να το κανω» Ειναι ο τιτλος απο το νεο του τραγουδι που ερχεται σε λιγες μερες. Μουσικη του Ακη δειξιμου και στιχοι Νικος Σαρρης. Ερχεται απο την Minos EMI / Universal 

 

nikos oikonomopoulos 1

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι στο δισκογραφικό προσκήνιο με ένα single που σίγουρα θα μας κερδίσει και πάλι. Ύστερα από τον ολοκληρωμένο του δίσκο «10» και το single «Δε Σ’ αγαπάω», που κυκλοφόρησε στη συνέχεια. Eτοιμάζεται να μας χαρίσει μια ακόμα νέα επιτυχία.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος υποδέχεται το φθινόπωρο δυναμικά και ετοιμάζεται να καθηλώσει ξανά, ερμηνεύοντας με το δικό του μοναδικό τρόπο το νέο single «Τώρα Τι Να Το Κάνω».

Τη δισκογραφική επιστροφή του έκανε γνωστή μέσα από ένα ποστ στο Instagram, όπου μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τα backstage του νέου του κλιπ και έγραψε στη λεζάντα: «Το φθινόπωρο ξεκινάει δημιουργικά…
Κάτι νέο έρχεται σύντομα . Νίκος Οικονομόπουλος – Ερχεται νεο τραγουδι – Τωρα τι να το κανω!

Το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «Τώρα Τι Να Το Κάνω» έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση ανά επιλεγμένες ραδιοφωνικές συχνότητες από τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου.

Κυκλοφορεί επίσημα απο τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου από τη Minos EMI / Universal.

Νίκος Οικονομόπουλος – Ερχεται νεο τραγουδι – Τωρα τι να το κανω!
Έρχεται σε λίγες μέρες καινούργια επιτυχία από τον Νίκο Οικονομόπουλο!. «Τωρα τι να το κανω» Ειναι ο τιτλος απο το νεο του τραγουδι που ερχεται σε λιγες μερες απο την Minos Emi.

#ToraTiNaToKano, νέος Nikos Oikonomopoulos έρχεται πολύ σύντομα ?#newsong #nikosoikonomopoulos #minosemi #teaser

Opublikowany przez Minos Emi Piątek, 21 września 2018