Ραδιο Μελωδικος

Blog
28 Ιούλιος 2017

Νίκος Βέρτης επιστρέφει ξανά στο Orama!

  •  
  •  

Ο τραγουδιστής επιστρέφει ξανά στο Orama!

Ο Νίκος Βέρτης, ύστερα από μια ακόμα επιτυχημένη σεζόν στην Αθήνα, ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη. Το Οrama the music show θα υποδεχτεί από τις 11 Αυγούστου και για λίγες μόνο παραστάσεις (κάθε Παρασκευή και Σάββατο) το Νίκο Βέρτη, με ένα πρόγραμμα επιτυχιών.

Ο Νίκος Βέρτης, δίνει καλοκαιρινό ραντεβού με το κοινό του στη συμπρωτεύουσα και υπόσχεται ξεχωριστά βράδια διασκέδασης, στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Μοναδικός καλλιτέχνης ,ανήσυχος και δημιουργικός ο Νίκος Βέρτης με την εξαιρετική φωνή και την άψογη σκηνική παρουσία, στο Οrama the music show, φέρνει μαζί του τα τραγούδια του – τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει – το κέφι και τη «θετική» του ενέργεια και κυρίως την ποιότητα στη νυχτερινή διασκέδαση.

Η Θεσσαλονίκη , η πόλη απ’ όπου ξεκίνησε τον περιμένει. Μαζί του θα εμφανίζονται οι Δημήτρης Καραδήμος, Αθηνά Μανουκιάν, Άννα Καμαρινού, Κική Σαββίδου και ο εξαιρετικός Δήμος Μπέης, οι οποίοι υπόσχονται ένα δυνατό, κεφάτο και εκρηκτικό λαϊκό πρόγραμμα με αγαπημένες επιτυχίες του χθες και του σήμερα. Ο Νίκος Βέρτης, στο Οrama the music show live από 11 Αυγούστου, για λίγες επιλεγμένες παραστάσεις.

Η φωτογράφιση για την αφίσα πραγματοποιήθηκε και πλέον μπορούμε να την δούμε για πρώτη φορά!

Νίκος Βέρτης επιστρέφει ξανά στο Orama!

Διαβαστε ακομη...
|
Inline
Inline