Ο Νίκος Βέρτης ερχεται στο Orama Θεσσαλονίκη

Ο Νίκος Βέρτης ερχεται στο Orama Θεσσαλονίκη.
Στη Θεσσαλονίκη επιστρέφει για άλλο ένα καλοκαίρι ο Νίκος Βέρτης, για να κάνει πάλι τη διαφορά με τις λαμπερές και εντυπωσιακές εμφανίσεις του στο «Οrama The Music Show».
Μετά από δύο χρόνια αναμονής για το απαιτητικό κοινό του,  που τον ακολουθεί στις ιδιαίτερα «καλοστημένες” σε παραγωγή ζωντανές εμφανίσεις του, έφτασε η στιγμή και πάλι να τον απολαύσει από τις 12 Αυγούστου στο ORAMA the music show!
Ο συνδυασμός Show και διασκέδασης και το πρωτοποριακό στυλ  που παρουσιάζει το λαϊκό του ρεπερτόριο θα αφήσει  και πάλι τις καλύτερες εντυπώσεις !Δύο μήνες πάνω από 50 τεχνικοί, μουσικοί και μεγάλος αριθμός ακροβατών που τον πλαισιώνουν,  κάνουν εντατικές πρόβες  για να  παρουσιάσουν  το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα  σ´αυτές οι περιορισμένες εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη στην Θεσσαλονίκη.

Η συνέχεια θα είναι το ίδιο συναρπαστική.

Κέφι, θετική ενέργεια και ποιότητα στη νυχτερινή διασκέδαση από το Νίκο Βέρτη, ο οποίος θα βρίσκεται στο «Οrama The Music Show» στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή 10 Αυγούστου και για λίγες, περιορισμένες παραστάσεις.

Η υπόσχεση που δίνει κάθε χρονιά ο Νίκος Βέρτης για ξεχωριστά βράδια στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, αναμένεται να τηρηθεί με το παραπάνω από το πρώτο κιόλας βράδυ.

Ο Νίκος Βέρτης με την υπέροχη φωνή του, την θετική του ενέργεια και τη μοναδική του ικανότητα να ξεσηκώνει το κοινό, θα απογειώσει τα βράδια μας για μία ακόμη σεζόν ενώ θα μας μαγέψει ερμηνεύοντας τις νέες του επιτυχίες από το τελευταίο του άλμπουμ με τίτλο «Ερωτευμένος», που έχει κατακτήσει της καρδιές μας αλλά και την κορυφή στα ραδιοφωνικά charts!

Καλή διασκέδαση!

Ο Νίκος Βέρτης ερχεται στο Orama Θεσσαλονίκη
Η μεγάλη Πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Αυγούστου και κάθε Παρασκευή & Σάββατο στον εκπληκτικά ανανεωμένο χώρο του ORAMA the music show στην περιοχή αεροδρομίου συγκεκριμένα στροφή καζίνο.
Μαζί του οι:
η Θωμαΐς Απέργη
ο Θανάσης Βασιλάκος 
οι 719…
ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ
ORAMA the music show
Τηλ. Κρατήσεων 2310-474748