Νικόλ Σαραβάκου – Είμαι Άλλη Πια | Νέο Τραγούδι. «Είμαι Άλλη Πια» δηλώνει η Νικόλ Σαραβάκου και μας παρουσιάζει το νέο της single. Με την υπογραφή του σπουδαίου Μανώλη Λιδάκη.

Το τραγούδι, μία αισθαντική και δυναμική μπαλάντα με την αέρινη και μελωδική φωνή της Νικόλ, περιλαμβάνεται στον πρώτο προσωπικό της δίσκο. «Πρόβα Και Πάμε». Σε παραγωγή της Maze Music Productions. Που κυκλοφορεί από την Panik Entertainment Group.Νικόλ Σαραβάκου-Είμαι Άλλη Πια
Ο Μανώλης Λιδάκης έγραψε την μουσική και τους στίχους ειδικά για την ταλαντούχα ερμηνεύτρια, γνωρίζοντάς την ως νέα καλλιτέχνη στο ξεκίνημά της. Η εμπνευσμένη ενορχήστρωση είναι του Χρυσόστομου Καραντωνίου.

Ακουστε το τραγουδι εδω.

Στιχοι-Lyrics

Νικόλ Σαραβάκου – Είμαι Άλλη Πια | Νέο Τραγούδι

Ήμουν παιδί, ήμουν μικρή
Δεν ήξερα από αγάπη
Σαν το νερό το καθαρό που σε πηγές κυλά
Ήρθες εσύ στο δρόμο μου
Έκανα τόσα λάθη
Και σαν γυρνώ και με κοιτώ
Είμαι μια άλλη πια

Είμαι άλλη πια
Δεν είμαι εγώ
Παιδί από μας τους δυο είμαι πλασμένο
Είμαι άλλη πια
Δεν είμαι εγώ
Κερί για σένα πάντα αναμμένο

Δεν είμαι εγώ, πώς άλλαξα
Και πάντα είναι νύχτα
Και κάθε μου ξημέρωμα είναι μια σκοτεινιά
Μπορεί να κλείνει η πληγή
Μα θα’χω το σημάδι
Το καίω το βιβλίο μας
Και είμαι άλλη πια

ΝΙΚΟΛ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ «ΠΡΟΒΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ» Σάββατο 13 Οκτωβρίου Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή

Η Νικόλ Σαραβάκου στο σταθερό ραντεβού της με τον Σταυρό του Νότου. Εγκαινιάζει στις 13 Οκτωβρίου στην Κεντρική Σκηνή. Μια παράσταση που θα ταξιδέψει μετά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Τα αγαπημένα της τραγούδια από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά αγκαλιά με τραγούδια σπουδαίων κι αγαπημένων της συνθετών, κλασικών και σύγχρονων. Τσιτσάνης, Χιώτης, Μικρούτσικος, Σαββόπουλος, Μάλαμας, Παπακωνσταντίνου, Κραουνάκης, Δεληβοριάς, Λειβαδάς, Μαχαιρίτσας, Πασχαλίδης, Καραμουρατίδης και Καλαντζόπουλος. Συναντιούνται και ενώνονται σε ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι μέσα από την φωνή της νεαρής ερμηνεύτριας.

Σπουδαία τραγούδια που αγάπησε, τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, ερμηνευμένα με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.