Μαρία Καρλάκη – Τι παραπανω | Ερχεται νεο τραγουδι.

Μαρία Καρλάκη 1Το νέο τραγούδι της Μαρίας Καρλάκη θα προκαλέσει αίσθηση – Δείτε γιατί

Η Μαρία Καρλάκη έρχεται με νέο τραγούδι, άκρως καλοκαιρινό και ανεβαστικό.

Την μουσική υπογράφει ο Σπύρος Μεταξάς και τους στίχους ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης.

Η τραγουδίστρια συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα τους θαυμαστές της, αφού μετά το «Βαβαί» που κατάφερε να ξεχωρίσει για το ύφος και την εικόνα του, επιστρέφει μ’ ένα τραγούδι που σίγουρα όλοι θα χορέψουν το φετινό καλοκαίρι..

Η Μαρία Καρλάκη παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο πλευρό του Δημήτρη Χρυσοχοΐδη σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, ενώ συνεχίζει κανονικά την περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη και του Χρήστου Μενιδιάτη


Σίγουρα είναι η χρονιά της και μας το αποδεικνύει με τις επαγγελματικές της επιλογές.
Το νέο της τραγούδι αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες από την Heaven Music!

 

Η Μαρία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δραμα. όπου ξεκίνησε στη νύχτα της Θεσσαλονίκης να δουλεύει σε πολλά απο τα καλύτερα μαγαζιά.

Παράλληλα πήγαινε σε 2 σχολές όπου και απέκτησε 2 πτυχία Κινησιοθεραπείας και Εναλλακτικής Ιατρικης.  Συγχρόνως όμως για τη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι, έκανε μαθήματα ορθοφωνίας,τοποθέτησης,τζαζ και βυζαντινής μουσικής.

Η αγάπη της γι’αυτό δεν την άφησε εκεί. Το Φεβρουάριο του 2006 μπήκε στο Dream Show όπου έγινε ευρύτερα γνωστή και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο με τη σκηνική της παρουσία όσο και με τη ζεστασιά της φωνής της. 

Μαρία Καρλάκη – Τι παραπανω | Ερχεται!