Έρχεται νέα συνεργασία της Δέσποινας Τσαβαρή με τον Νίκο Σταχτέα!. Η αγαπημένη τραγουδίστρια Δέσποινα Τσαβαρή ετοιμάζει μια νέα συνεργασία με τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη του Θέμη Αδαμαντίδη Νίκο Σταχτέα. Μια συνεργασία που η επιτυχία είναι δεδομένη και βρίσκεται καθ’οδόν.ntepi tsabari 1

Με τα υπέροχα τραγούδια που πολύ σύντομα θα είναι κοντά μας σε στίχους και μουσική του Νίκου Σταχτέα. Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει και θα απογείωση η Δέσποινα Τσαβαρή έχει Τίτλο ΑΝΤΙΚΛΕΙΔΙΑ, και μια μπαλάντα με τίτλο ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠ ΄ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.

 

ntepi tsabarh

Έρχεται νέα συνεργασία της Δέσποινας Τσαβαρή με τον Νίκο Σταχτέα!

Λιγα λογια για την Δεσποινα

H Δέσποινα Τσαβαρή από πολλή μικρή την κερδίζει το τραγούδι, η καταγωγή της είναι από τα Κουφονήσια και τα πρώτα της ακούσματα είναι τα νησιώτικα τραγούδια καθώς μεγαλώνει σε Νησί. Tο Νησιώτικο τραγούδι είναι αυτό που την κερδίζει. Θα’ρθω μαζί σου θα’ρθω ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος. Αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για την ίδια τα τελευταία χρόνια.

Εκτός από το χώρο της μουσικής. Η Δεσποινα ξεχωρίζει για το ήθος της, το χαμηλών τόνων και έξυπνο προφίλ της, το χιούμορ  και το πάθος της για το τραγούδι. Χάρη στη χαρακτηριστική λαϊκή χροιά της έχει ξεχωρίσει και αγαπηθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Μεσα στον Οκτωμβριο ερχονται τα δυο νεα της τραγουδια και ειμαστε σε αναμονη να σας ενημερώσουμε!.

Δειτε ακομη...Έρχεται το νεο τραγούδι του Ζαφείρη Μελά δια χειρός Ανδρέα Κομπόση