ΕΚΤΑΚΤΟ - Πού θα κόψει το νερό η ΕΥΑΘ σε 5 περιοχές στη Θεσσαλονίκη

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πού θα κόψει το νερό η ΕΥΑΘ σε 5 περιοχές στη Θεσσαλονίκη

Έκτακτη ενημέρωση από την ΕΥΑΘ, με την οποία η εταιρεία προειδοποιεί πως θα προχωρήσει άμεσα σε διακοπή υδροδότησης τεσσάρων περιοχών λόγω σοβαρού προβλήματα στη διώρυγα προσαγωγής ύδατος του Αλιάκμονα. Μάλιστα, αναφέρει πως θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση οπότε οι καταναλωτές καλούνται να λάβουν τα μέτρα τους.

Όπως αναφέρει η ΕΥΑΘ: «Διακοπή υδροδότησης θα παρουσιαστεί τις αμέσως επόμενες ώρες στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, σε Χαλάστρα – Ανατολικό, στη Σίνδο και το Ωραιόκαστρο.

Η διακοπή κρίνεται απαραίτητη λόγω σοβαρού προβλήματος που εμφανίστηκε στη διώρυγα προσαγωγής του Αλιάκμονα προς την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης, το οποίο και επηρεάζει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ύδατος που εισέρχεται στην εγκατάσταση.

Το προσωπικό της ΕΕΝΘ είναι σε επιφυλακή για τη διενέργεια όλων των απαραίτητων ελέγχων και δειγματοληψιών.

Με σκοπό τη διασφάλιση της ποιότητας του νερού που υδροδοτεί το Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της ΕΥΑΘ, οι διακοπές στην υδροδότηση επεκτείνονται  στα Μετέωρα, σε τμήμα της Πολίχνης (από Φιλίππου, Λατομείου, Παπανδρέου και έως τα Μετέωρα), στην περιοχή των Συκεών, από Παπανδρέου μέχρι Κρυονερίου, και στην Ευκαρπία θα διακοπεί τις επόμενες ώρες η υδροδότηση.

Το προσωπικό της ΕΥΑΘ είναι σε επιφυλακή διενεργώντας ελέγχους και δειγματοληψίες, καθώς το πρόβλημα επηρεάζει την ποιότητα του νερού.

Θα ακολουθήσει και νεότερη ανακοίνωση».


ΕΚΤΑΚΤΟ – Πού θα κόψει το νερό η ΕΥΑΘ σε 5 περιοχές στη Θεσσαλονίκη


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το melodikos.gr! Ειναι παντού!.