Η Νατάσσα Μποφίλιου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Χρήστο Κορτσέλη, το περασμένο Σάββατο κάτω από άκρα μυστικότητα. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Χαϊδάρι και στιγμιότυπα από τον γάμο τους δεν είδαν το φως το δημοσιότητας. Νατάσσα Μποφίλιου | Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

Η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκε στην «Ταράτσα του Φοίβου», που ανήκει στον καλό φίλο της τραγουδίστριας Φοίβο Δεληβοριά.mpofilou 1

Το μόνο στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε ήταν μία φωτογραφία στα social media όπου τα πρόσωπα του ζευγαριού έχουν καλυφθεί. Ωστόσο, φαίνεται πως στη φωτογραφία απαθανατίζεται η διάσημη τραγουδίστρια που επέλεξε να φορέσει ένα ρομαντικό νυφικό και να βάλει στα μαλλιά της λουλούδια.

mpofilou 3

Στον γάμο παραβρέθηκαν πολλοί διάσημοι φίλοι και συνεργάτες της τραγουδίστριας, όπως ήταν αναμενόμενο. Ανάμεσα σε αυτούς, ο Κωστής Μαραβέγιας με τη σύντροφό του, Τόνια Σωτηροπούλου. Mάλιστα στιγμιότυπα από την παραμονή τους στο γάμο και τη δεξίωση μοιράστηκαν μέσα από τα social media.

Νατάσσα Μποφίλιου | Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότηταΝατάσα-Μποφίλιου

Στην Ταράτσα του Φοίβου με συγγενείς και κοντινούς τους φίλους βρέθηκαν οι νεόνυμφοι και απόλαυσαν στο έπακρο τη μοναδική τους βραδιά. Οι δημοσιογράφοι περίμεναν μάλλον άδικα απ’ έξω. Η υπεύθυνη τύπου εμφανίστηκε και ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους. «Εκ μέρους του Χρήστου και της Νατάσσσας ευχαριστούμε που ήρθατε ως εδώ. Μπορείτε να φάτε να πιείτε να κεραστείτε… Τα παιδιά θέλουν να περάσουν αυτή τη βραδιά με την οικογένεια και τους φίλους τους», σημείωσε.