Ραδιο Μελωδικος

Blog
28 Μάρτιος 2018

Νατάσσα Μποφίλιου | H πρεμιέρα της στο Gazi Live!

  •  
  •  

Για λίγες παραστάσεις στο αγαπημένο στέκι!

Το «Μπελ Ρεβ», μετά την επιτυχία που σημείωσε τον χειμώνα στη σκηνή του Διογένης Studio, επέστρεψε για τέσσερις παραστάσεις στο stage του Gazi LIVE. Η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει απόλυτα ανανεωμένη για να μας χαρίσει μια ακόμα σειρά παραστάσεων που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις και θα αφήσουν το δικό τους στίγμα στην αθηναϊκή διασκέδαση.

 

Το «Όμορφο Όνειρο» της Νατάσσας Μποφίλιου, του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και του Θέμη Καραμουρατίδη έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής 23 Μαρτίου. Με την αισθαντική φωνή της και το ταμπεραμέντο της η τραγουδίστρια μάγεψε το κοινό και καταχειροκροτήθηκε.

 

Η Νατάσσα έρχεται να παραλάβει τη σκυτάλη του προγράμματος από τρεις μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού. Στην ίδια σκηνή απολαύσαμε τον χειμώνα αυτό τη Μαρινέλλα με την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία. Η «Γυναικεία Υπόθεση» που μας παρουσίασαν αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και έριξε αυλαία μόλις πριν από λίγες μέρες. Και τώρα, η ερμηνεύτρια έρχεται να παραλάβει το τιμόνι του προγράμματος και να συνεχίσει την ίδια επιτυχία για την αγαπημένη σκηνή της Αθήνας.

Τα όμορφα όνειρα. ##NatassaBofiliou #BelleReve

A post shared by Marios Tsevopoulos (@mariosmarios90) on

Διαβαστε ακομη...
|
Inline
Inline