Μιχάλης Χατζηγιάννης – Άνοιξη | Video clip.

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Άνοιξη 1Το πολύ αγαπημένο τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη & της Λίνας Νικολακοπούλου για την πιο γλυκιά εποχή του χρόνου, επιστρέφει στα ραδιόφωνα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη & τη Δήμητρα Γαλάνη!

Δέκα μεγάλα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Από το «Ένα Πρωϊνό» και το «Να Με Προσέχεις» μέχρι το «Μένω Εκτός» και το «Έξοδος Κινδύνου». Ξαναγεννιούνται δυο-δυο αυτές τις μέρες με την καλλιτεχνική επιμέλεια της σπουδαίας Δήμητρας Γαλάνη & τη βελούδινη φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Στα βίντεο-μονοπλάνα που συνοδεύουν τα τραγούδια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, γήινος και αληθινός, ερμηνεύει καθαρά, φωτεινά, ζεστά και απόλυτα εκφραστικά αυτά τα δέκα τραγούδια ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ – da capo όπως λέγεται στη γλώσσα της μουσικής.

Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης
Στίχοι: Λίνα Νικολακόπουλου – Σταμάτης Κραουνάκης

Σκηνοθεσία: Φώτης Φωτόπουλος
Επιμέλεια: Μιχάλης Παπανικολάου

Το τραγουδι κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Δειτε το video clip εδω.

Λίγα λόγια για το άλμπουμ:

Δέκα διαχρονικά τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια ξαναγεννιούνται μέσα από εξαιρετικές διασκευές στο νέο άλμπουμ που κυκλοφόρησε από την Cobalt Music με την καλλιτεχνική επιμέλεια της σπουδαίας Δήμητρας Γαλάνη & τη βελούδινη φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο δίσκος «Dacapo – ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» γεννήθηκε χάρη στη μουσική συνάντηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τη Δήμητρα Γαλάνη στο περσινό ντουέτο «Σε Ποιον Να Πω Το Σ’Αγαπώ» και την μετέπειτα συνεργασία τους επί σκηνής στο Gazarte, όπου ο Μιχάλης κλήθηκε ως guest στις μουσικές παραστάσεις της Δήμητρας. Έτσι, οι μουσικές του «Da capo – ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» προέκυψαν μέσα από την αλληλεπίδραση που είχαν οι δυο ερμηνευτές με μια μπάντα από καταπληκτικούς μουσικούς. Εκτός από το «Ένα Πρωϊνό» η Δήμητρα Γαλάνη τραγουδάει ντουέτο μαζί με τον Μιχάλη και το «Να Με Προσέχεις».

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Άνοιξη | Video clip

Καλή Ακρόαση !

Έπαιξαν & ενορχήστρωσαν οι…
Σεραφείμ Γιαννακόπουλος: τύμπανα
Θωμάς Κωνσταντίνου: ούτι, μαντολίνο
Μηνάς Λιάκος: κιθάρα
Σπύρος Μάνεσης: πιάνο
Στέλιος Προβής: μπάσο
Στο τραγούδι «Θα Είμαι Εκεί» έπαιξε πιάνο & έκανε την ενορχήστρωση ο Σόλων Αποστολάκης. Τσέλο ο Μιχάλης Πορφυρής
Στα τραγούδια «Δεν Έχω Χρόνο», «Ένα Πρωινό» & «Wild World» έπαιξε ακουστικές κιθάρες ο Μιχάλης Χατζήγιαννης